fbpx

Mercedes in Hartan: voziček za najmlajše AMG navdušence

Mercedes-AMG in Hartan; Foto: media.mercedes-benz.com
Zadnjič posodobljeno: :

Lastnikom prestižnih jeklenih konjičkov Mercerdes-AMG skorajda ne preostane drugega, kot da svoj naraščaj že pri mladih letih pričnejo navajati na udobje in luksuz, ki ga nudijo vozila njihovih staršev. S posebno edicijo Mercedes-AMG otroška vozička, se privajanje lahko prične že v zibki.

Mercedes-AMG in Hartan sta ustvarila posebno omejeno edicijo otroškega vozička, ki bo malčke že od malih nog navajal na zmogljivost, prestiž in eleganco, ki jih ponujajo avtomobili Mercedes-AMG. Na voljo bo zgolj 299 primerkov otroškega vozička, ki je v tej omejeni seriji obarvan v črno-rdečo kombinacijo. Otroški voziček posnema štirivratnega kupeja Mercedes-AMG GT. Posebna serija ima črno-rdečo ʺkupoloʺ, črno usnje z rdečimi šivi na ʺkrmiluʺ, notranjost pa je obdana z mikrovlakni Dinamica, ki jih Mercedes sicer uporablja za oblazinjenje notranjosti svojih avtomobilov.

Mercedes-AMG in Hartan; Foto: media.mercedes-benz.com

ʺPlatiščaʺ otroškega vozička so na las podobna tistim na modelu AMG GT, ob straneh pa najdemo embleme AMG. Pod ročajem vozička je nameščena torba, v isti barvni kombinaciji, kot jo zasledimo na platnenem ʺpokrovuʺ vozička. Voziček je sicer opremljen z zavoro koles in vzmetenjem, da bo malčku vedno udobno, ko ga bomo z magnetnim pettočkovnim ʺvarnostnim pasomʺ zapeli v voziček.

Mercedes-AMG in Hartan; Foto: media.mercedes-benz.com

Sedež je mogoče nastaviti v več smereh, otrok pa lahko leži ali sedi. S premikom krmila lahko voziček spremenimo do te mere, da bo otrok gledal v svet ali pa bil obrnjen proti ʺvoznikuʺ. V primeru sonca bomo lahko malčka zaščitili s pomočjo senčnika. Voziček se enostavno zloži in v prtljažnem prostoru Mercedes-AMG GT ne zasede veliko prostora. Voziček bo na voljo v mesecu juliju, po vsej verjetnosti pa bo potrebno zanj odšteti več kot 1.100 evrov.

Dodatne Informacije

mercedes-benz.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!