Miza za ročni nogomet »I love to kick« je zadetek v polno. Za vas in za naravo.

»I love to kick« ni običajna miza za ročni nogomet. Njeno ogrodje je iz kartona, njeni najbolj izpostavljeni deli pa iz lesa. To pomeni, da jo je po koncu kariere mogoče 'prekvalificirati' oz. 100% reciklirati. Ker ima dvojno identiteto, se lahko v nekaj potezah, ki sicer niso tako vrhunske kot tiste od Messija, spremeni v prenosljivo mapo, kar ji posredno jemlje dolgoletni gostilniški status.

Osnovne Informacije
Znamka
Kartoni
Model
I love to kick
Cena
69€
Trgovina

To mini igrišče lahko namreč odnesete kamorkoli, pa zato ne potrebujete selitvenega servisa in nekaj parov močnih rok. A Kartoni je šel v skrbi za tovrstno zabavo, ki bo odslej precej laže prestopila domači prag, še korak dlje in je mizi dodal tudi sedišče za pivo in sedišče z zvočnikom za pametni telefon.

'NaiGlasnejši' navijač- iPhone.
‘NaiGlasnejši’ navijač- iPhone.

In ker po igrišču ne morejo tekati brezimniki, ji bodo kmalu dodali tudi aplikacijo, ki bo omogočala personalizacijo igralcev, poleg palic in žogic edinih lesenih delov vašega bodočega najbolj moškega kosa pohištva. In verjetno edinega pravega zdravila za blaženje abstinenčne krize, ki bo nastopila po koncu svetovnega prvenstva v nogometu v Braziliji.

Preberite še: 10 zanimivih dejstev o svetovnem prvenstvu v nogometu, ki jih zagotovo niste vedeli

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!