Mobilna aplikacija Memoji: postani emoji

Mobilna aplikacija Memoji

Memoji je mobilna aplikacija, ki tvoj obraz spremeni v emojija, ki ga lahko namesto klasičnega digitalnega piktograma deliš s prijatelji.

Ne le, da so se emojiji zadnja leta močno razvili, postali so del vsakdana generacije milenijcev in emoji komunikacija je že začela nadomešča besedilna sporočila. Digitalni piktogrami igrajo tako pomembno vlogo v današnji komunikaciji, da lahko zdaj že svoj obraz spremenite v emojija. Zahvaliti se imate mobilni aplikaciji Memoji.

PREBERITE ŠE: Chicken Scream – hitro zasvojljiva mobilna igra, ki jo glasovno upravljate

Postani emoji.
Postani emoji.

Memoji je križanec med mobilno aplikacijo Snapchat oz. animiranimi obraznimi maskami ter vašimi najljubšimi emojiji. In kako postanete emoji? Določite fotografijo, izberete emojija in že lahko sebe delite kot emojija (kot GIF, fotografijo ali animacijo). Aplikacija je trenutno na voljo le za uporabnike operacijskega sistema iOS, prenesete pa si jo lahko brezplačno.

Galerija – aplikacija Memoji:

Dodatne Informacije

Več informacij:
itunes.apple.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
#Kolumna: Facebook sem odstranil s prve strani svojega telefona in zgodilo se je točno to!