Mobilne aplikacije za športno aktivne

Verjetno vsak, ki želi ostati v formi, kdaj pa kdaj nima možnosti obiskati fitnesa, zato so tukaj idealne mobilne aplikacije za pametne telefone, ki vam kot ‘’žepni trenerji’’ nudijo vadbo kjerkoli in kadarkoli. Tukaj je nekaj super aplikacij, ki vam pomagajo obdržati svojo rutino vadbe.

Nike + Training Club (brezplačna aplikacija):

Verjetno najbolj priljubljena aplikacija za indivudualno vadbo Nike + Training Club, vam nudi več kot 100 različnih vaj, za različno fizično pripravljenost in različne željene cilje. Obenem pa vam različne demonstracije najbolj znanih športnikov, pomagajo kot dodatna motivacija. Navodila so vam na voljo s pomočjo video posnetkov, fotografij in glasovnih navodili. Aplikacija sledi natančnemu trajanju vadbe in splošnemu napredku.

aplikacijesport2
Nike+ Training Club

Yoga Studio (€2,17):

Oboževalci joge, ki želite vaditi sami ali v obdobju, ko se ne morete udeležiti svojih skupinskih vaj, si lahko na vaš pametni telefon prenesete aplikacijo Yoga Studio. Aplikacija ponuja 30 različnih vadb, z različnimi stopnjami napora in cilji vadbe (za izboljšanje fleksibilnosti, koordinacije, mišične moči ali preprosto sprostitev), za 15, 30 ali 60 minut. Yoga Studio vam ponuja 280 različnih položajev, ki so podrobno opisani s pomočjo slik.

aplikacijetrening3
Yoga Studio

Argus (brezplačna aplikacija):

To je aplikacija, ki spremlja vsak vaš korak. Vsaka vaša dejavnost je vpisana vanjo – hoja, tek, kolesarjenje in vožnja z avtomobilom. Argus meri utrip, vas kot dnevnik spomni koliko ste spali in jedli, ampak za to funkcijo je potrebna nekoliko večja angažiranost z vnosom podatkov in fotografiranjem jedi. Argus tudi računa vaše vnešene kalorije, ki jih je treba pokuriti.

aplikacijetrening4
Argus

Sworkit Pro (€0,72):

Aplikacija Sworkit Pro ponuja vrsto vaj za zgornji in spodnji del telesa, hrbtenice, serijo razteznih vaj ali popolno telesno vadbo. Vse je odvisno od točno katerega dela telesa si želite, da se razteza ali vadi. Da bi bilo lažje izvesti vaje, Sworkit Pro ponuja možnost vključevanja 30-sekundnega odmora med vajami.

sworkit pro
Sworkit Pro

7 Minute Workout (brezplačna aplikacija):

Kot že ime 7 Minute Workout pove, lahko s to aplikacijo storite celotno aktivno vadbo v samo 7-ih minutah. Vadba vključuje 12 vaj, ki vplivajo na vse vase osnovne mišične skupine in pri rednem ponavljanju vam pomaga, da ostanete v formi. Trenerjev glas vam podrobno razloži vsako vajo in njen cilj tako, da vam sploh ni potrebno pogledat na mobilni telefon med vadbo. Ta aplikacija je koristno za vse, saj ne glede na vaše morebitne zasedenosti, lahko v 7-ih minutah na dan razgibate celotno vaše telo.

7 minute
7 Minute Workout

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!