fbpx

Modna hiša Armani praznuje 40 let svojega delovanja

Kolekcija Emporiop Armani jesen-zima 2021

Foto: Armani.com

Armani je italijanska modna hiša, ki jo je ustanovil Giorgio Armani. Letos znamka praznuje 40. leto delovanja in v ta namen so pripravili ekskluzivno modno kolekcijo in zbirateljski komplet revij Emporio Armani Magazine, ki je namenjen vsem ljubiteljem mode in zgodovine te modne hiše.

Modna kolekcija “In The Mood For Pop“, ni le praznovanje 40. obletnice Emporio Armanija, ampak je tudi poklon in vrnitev v osemdeseta leta. Gre za oblačila, ki so mešanica elegance ter androgenosti. Oblačila sproščenih silhuet, ki jih krasijo različni grafično motivi, disko odtenki, pleteni detalji, klasični suknjiči, krojaške obleke.

Filozofija hiše Armani je ta, da je potrebno živeti polno življenje in se zavedati svoje preteklosti. Prav zato so ob svoji 40-letnici izdali poseben komplet oziroma zbirko, ki vsebuje vse izdajo revije Emporio Armani. Zbirka je na voljo na njihovi spletni strani, cena 810 €.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!