fbpx

Modni blazerji za pomlad 2023

Foto: zara.com
Zadnjič posodobljeno: :

Modni blazerji, ki so nam do sedaj služili kot del brezčasne capsulne kolekcije, s katero smo zaokrožili vsako kombinacijo, bodo spomladi 2023 prestopil iz stranske vloge v glavno. Modni blazerji za pomlad 2023 so polni značaja.

Modni blazerji za pomlad 2023 so polni različnih barvnih verzji, in kot kaže so glavni hit, kombinirale pa jih bomo z različnimi kavbojkami ali ujemajočimi se hlačami, da dobimo power suit učinek. Blazerji za pomlad so še en razlog, da komaj čakamo na toplejše vreme. Črni, mornarsko modri in karirasti blazerji bodo še naprej v trendu, a jakne s karakterjem jih bodo prevladale, ne glede na material ali stil.

Foto: Zara

Modni blazerji za pomlad 2023

Ko se bližamo pomladi 2023, je svet mode preplavljen z vznemirljivimi novimi trendi in slogi, ena najbolj priljubljenih izbir za to sezono je blazer. Blazerji so bili vedno stalnica vsake dobro oblečene garderobe in ta sezona ni izjema. Ključ do ohranjanja trenda je iskanje blazerjev, ki vključujejo najnovejše barve, vzorce in teksture.

Trend, na katerega morate biti pozorni, so drzne, svetle barve. Omislite si žive rožnate, oranžne in rumene, ki so kot nalašč za popestritev vaše spomladanske garderobe. Te svetle blazerje lahko kombinirate z nevtralnimi osnovnimi oblačili, kot so bele kavbojke ali preprosta majica s kratkimi rokavi, za eleganten, a lahkoten videz.

Foto: Sinsay

Še en priljubljen trend za blazerje v tej sezoni je uporaba teksturiranih tkanin, kot so tvid, houndstooth in karo. Ti klasični vzorci dodajo pridih prefinjenosti in elegance vsaki obleki in jih lahko oblečete gor ali dol, odvisno od priložnosti.

Foto: zara.com

Nazadnje, preveliki blazerji naj bi bili prav tako velik trend to pomlad. Ti sproščeni, ohlapni blazerji so kot nalašč za doseganje sproščenega, lahkotnega vzdušja in jih je mogoče kombinirati z vsem, od kavbojk do midi kril.

Foto: Mango

Še en zanimiv trend v svetu blazerjev so kratko rezani suknjiči, ki se lepo podajo k znova trendovskim širokim kavbojkam in hlačam. Bolj drzne dame jih bodo nosile s kratkimi topi, enako dobro pa se podajo tudi k oprijetim majicam in oversized moškim srajcam.

Foto: Zara

Ne glede na to, kakšen je vaš osebni stil, je to pomlad na voljo blazer za vas. Ne glede na to, ali se odločite za drzne barve, klasične vzorce ali prevelike sloge, je blazer popoln dodatek k vsaki garderobi.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.