Na podlagi astrološkega znamenja lahko ugotovite, kolikokrat boste ljubili. Boste našli ljubezen življenja ali…?

Foto: Gustavo Fring / Pexels

Ljubezen ni samo beseda. Je čustvo, ki ga ljudje doživljajo na različne načine. V vsakem izmed nas je skrita želja po tisti srečni neponovljivi ljubezni, ki jo doživimo le enkrat v življenju. Pa je to res? Poglejmo, kaj o tem pravi astrologija.

Medtem ko nekateri po prekinitvi razmerja zlahka prebolijo partnerja in najdejo tolažbo v novih odnosih, obstajajo tudi tisti, ki si brazgotin nikoli ne zacelijo.

Kaj pravi astrologija, koliko pravih ljubezni boste doživeli skozi vašo življenjsko potovanje.

Oven

Čeprav so glede ljubezni skeptični, lahko v življenju ljubijo trikrat. Bivšega partnerja takoj pozabijo. Polni strasti in radovednosti hitro najdejo novo ljubezen.

Bik

Ljubijo močno in iskreno. S svojim partnerjem so pripravljeni preživeti celo življenje. Bik je eno izmed znamenj, ki lahko ljubijo samo enkrat.

Ljubezen, ki traja jima pomeni več kakor bežna razmerja. Foto: Jonathan Borba / Unsplash

Dvojčki

Pripadniki tega znamenja lahko vse življenje iščejo svojo pravo ljubezen, ne glede na njihovo trenutno čustveno stanje. Vedno, ko bodo z nekom, bodo pomislili, da so našli svojo drugo polovico. Dvojčki imajo v življenju običajno tri ljubezni.

Rak

Če so bili razočarani v prvi ljubezni, bodo odprli svoje srce naslednjemu partnerju šele dolgo zatem. Raki ljubijo ponavadi le dvakrat v življenju.

Lev

Levi ljubijo nenehno in so zelo predani vsaki novi ljubezni, ki se pojavi v njihovem življenju. Radi osvajajo in se nikoli ne bojijo skušnjav, ki se porajajo v zvezi. Se ne bojijo niti nezvestobe ali strtega srca. Ljubijo večkrat.

Devica

V ljubezni so zelo sumničave in skeptične, zaradi tega lahko v svojem življenju ljubijo le dvakrat. Težko dovolijo nekomu novemu, da pride v njihovo življenje. Verjamejo v iskreno ljubezen ter ne zaupajo svojega srca komurkoli.

Tehtnica

Tako kot lev imajo tudi tehtnice resnično rade vsakega novega partnerja. Tudi ko doživljajo poraze in jim srce preplavi žalost, bi lahko pripadniki tega znamenja zlahka stopili v novo zvezo in znova doživeli čustveno izpolnitev.

Škorpijon

Škorpijoni so znani po mnogih strastnih avanturah, a v resnici ljubijo samo enkrat. Ko ljubijo, doživljajo odnos veliko globlje, ne samo fizično.

Strelec

Strelec v svojem življenju pripravljen ljubiti kar štirikrat. Da bodo ostali z nekom, se bodo morali naučiti sklepati kompromise.

Kozorog

Zaradi dejstva, da težko izražajo svoja čustva, kozorogi težko najdejo popolnega partnerja. Zaradi močne osebnosti so oni navadno tisti, ki se odločijo za prekinitev zveze. Ljubijo dvakrat v življenju.

Strast jim je zapisana v krvi. Foto: Edgar Zubarev / Pexels

Vodnar

Pripadniki tega znamenja imajo v življenju tri ljubezni, a med temi so tudi osebe, s katerimi varajo svoje partnerje. Iščejo popolnega partnerja, ki je kombinacija najboljšega prijatelja in izkušenega ljubimca.

Ribi

Ribe lahko resnično ljubijo samo eno osebo do konca življenja. V trenutku, ko začutijo, da so spoznali sorodno dušo, so predani tej osebi 100%.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Draga ženska, zaslužiš si moškega, ki te čuva kot kapljico vode na dlani