fbpx

Nadaljujte, tudi ko se počutite brezupno

Foto: envato

Pojdite naprej, tudi ko ste naredili kaj narobe. Ne izgubljajte preveč časa, da se smilite sebi. Dokler rastete iz izkušenj in se trudite po svojih najboljših močeh, morate biti ponosni nase.

Ste samo človek. Ne boste vedno povedali prave stvari ob pravem času. Delali boste napake, se spotaknili na poti skozi življenje. Najpomembnejše je, kako se boste odzvali na to.

Nadaljujte, tudi če se počutite popolnoma sami.

Na tem svetu je več ljudi, ki jim je mar za vas, kot se zavedate. Tudi če mislite, da ste jih na poti izgubili, so ob vas drugi ljudje. Ne pozabite, da ste vredni pozornosti in naklonjenosti.

Pojdite naprej, tudi ko se počutite brezupno.

Ne obupajte nad seboj, saj ste polni potenciala. Čeprav je mamljivo obupati, ste dolžni sami sebi, da še naprej poskušate. Morda bo danes težko, jutri pa morda še težje, toda sčasoma boste odkrili srečo, ki ste si jo zaslužili.

Nadaljujte, tudi ko so časi težki.

Samo pojdi naprej. Foto: Tamara Bellis / Unspalsh

Življenje ne bo vedno zabavno in razburljivo. Na vaši poti se bodo pojavljale neravnine in ovire. Imeli boste trenutke, ko boste začutili, da se vse združuje, in trenutke, ko se vam zdi, da vse razpada. To je normalno.

Pojdite naprej, tudi če niste prepričani, kaj si želite.

Tudi ko se vam zdi, da tam zunaj ni ničesar, kar bi vas lahko osrečilo. Ne pozabite, kako se trenutno počutite, je le začasno. Ne boste se večno počutili tako slabo.

Nadaljujte, tudi ko ste izčrpani.

Ne pozabite, moč ne pomeni lažnega nasmeha in da naredite vse, kar ste si zamislili. Včasih je moč preprosto vstati zjutraj iz postelje in si pripraviti zajtrk. Če ne morete narediti ničesar velikega, začnite z majhnimi stvarmi. In če ne morete narediti majhnih stvari, je tudi to v redu. Včasih potrebujete samo trenutek zase. Počitek ni sovražnik. Morate se spočiti in napolniti in verjeti vase.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!