fbpx

Električni avtomobili so cenejši od klasičnih: skrivnost avto industrije! / Moj prvi električni avto / S1E1 MPEA

Električni avtomobili so cenješi od klasike!

foto: City Magazine
Zadnjič posodobljeno: :

V prvi resni epizodi video serije “Moj prvi električni avto” se v celoti lotim mita, v katerega verjamemo prav vsi. Tudi sam sem bil pravi vernik! Mita, da so električni avtomobili dražji od običajnih avtomobilov z motorjem na notranje izgorevanje. Dokazal bom, da že leta 2022 to ne drži!

Na podlagi primerjav in različnih kalkulacij bom dokazal, da električni avtomobili že v letu 2022 niso nič dražji od primerljivih avtomobilov na notranje izgorevanje. Pri tem ne bom uporabljal davčnih trikov, subvencij drugih in ukan. Tokrat bomo analizirali le javno objavljene cene in avtomobile primerjali na podlagi le-teh. In primerljivih podatkov.

Video: Električni avtomobili so cenejši od klasičnih: skrivnost avto industrije!

Hkrati pa začenjam razkrivati prave razloge, zakaj sem se v letu 2022 odločil za nakup mojega prvega električnega avtomobila. Enostavno nisem tako bogat, da bi si lahko privoščil drugačen avtomobil.

Podcast: Moj prvi električni avto

Serijo video epizod boste lahko spremljali na mediju City Magazine Slovenija, info kanalu T2 in na vseh mojih družbenih kanalih. Predvidoma vsako nedeljo ob 18h do 15.7. z nadaljevanjem v jesenskem terminu.

Za sledenje serije se mi pridružite na Facebook skupnosti in na drugih spletnih kanalih, kjer bomo to vsebino soustvarjali.

LEAS – Lastniki električnih avtomobilov Slovenije

Si nov lastnik električnega avtomobila?! Te e – mobilnost mika ali le zanima? Razmišljate o nakupu novega električnega avtomobila? Potem se pridruži FB skupini LEAS in prebiraj ter deli informacije o e-mobilnosti. Skupaj ustvarjamo največjo skupnost lastnikov električnih avtomobilov!

PRIDRUŽI SE SKUPNOSTI NA FACEBOOK

Dodatne Informacije

janmacarol.com

Podporniki projekta “Moj prvi električni avto”
Goodyear, T2, evpolnilnice.si, City Magazine Slovenija

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!