Nagradna igra: kuhajte z olimpijci

V sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije in Brazilsko ambasado Slovenije se bo v Grand hotelu Union zvrstila serija olimpijskih dogodkov različnih konceptov, kjer bodo povezovali slovenske športnike z navijači, predstavljali olimpijske predpriprave in aktualno dogajanje v Riu ter gradili most med destinacijama – Slovenijo in Brazilijo. Naslednja v nizu bo kuharska akademija (Olimpijski ReUnion: Kuhamo z olimpijci – okusi Brazilije) s priznano brazilsko šefinjo Silvio dos Santos, olimpijski ''piskrček'' pa bosta pristavila Eva Terčelj in Benjamin Savšek. Želite kuhati s slovenskimi olimpijci? Sodelujte v nagradni igri in dva srečneža bosta lahko že kmalu z njimi sukala kuhalnice!

Mostove med Brazilijo in Slovenijo bosta na dogodku Olimpijski ReUnion: Kuhamo z olimpijci – okusi Brazilije konec marca 2016 iz kulinaričnih presežkov gradila brazilska mojstrica Silvia dos Santos in chef kuhinje Unionskega vrta in lounge bara Gašper Habajec. Olimpijski okus bosta dodala kajakašica na divjih vodah Eva Terčelj (namizni tenisač Bojan Tokič je moral zaradi nepredvidenih obveznost udeležbo odpovedati), ki bo z vami kuhala 30. marca 2016, dan kasneje pa kanuist Benjamin Savšek. Priprava jedi se bo začela ob 16.30, ob 19. uri pa bosta sledila večerja in druženje v lounge baru Union business hotela. Med dogodki, zbranimi pod imenom ”Olimpijski ReUnion”, goste v prihodnosti čakajo še različna potopisna predavanja, športni kavarniški klepeti in poletni kulinarično-glasbeni festival.

PREBERITE ŠE: Collecta 2016 – 10. mednarodni sejem zbirateljstva

Lounge bar
Lounge bar

Če želite mesto v kuhinji s športnikoma, ki bosta kuhala 30. in 31. marca 2016, morate pravilno odgovoriti na spodnje nagradno vprašanje in upati na malo sreče. Izžrebali bomo dva nagrajenca.

Nagradna igra je zaključena.

Nagrajenca bosta o nagradi obveščena po elektronski pošti.

Dodatne Informacije

Več informacij:
union-hotels.eu

Tisti, ki bi radi ”zgolj” priložnost za okušanje jedi, pa lahko sodelujete v tej nagradni igri:
Grand hotel Union

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Če počnete teh 30 stvari, se spoštujete in ljubite!