Shell: nahrbtnik, ki je revolucionarno prilagojen sodobnim potrebam

Zadnjič posodobljeno: :

Shell je popoln nahrbtnik za sodobnega popotnika, ki si želi v en sam funkcionalen nahrbtnik spraviti vse, kar rabi za dvotedensko potovanje na drug konec sveta.

Ustvarjanje vrhunskega nahrbtnika je bil velik izziv za oblikovalsko agencijo Lúcid. Želeli so oblikovati edinstven izdelek, ki po eni strani prihrani prostor, po drugi pa izboljša uporabniško izkušnjo v primerjavi z izdelki, ki so že na trgu.

Projekt se je začel s poglobljeno študijo uporabnikov, ki je ugotovila, katere predmete ljudje vzamejo s seboj na vse vrste potovanj: v pisarno ali na študij, na krajši vikend ali na daljša potovanja. Z jasno opredeljenimi izhodišči, so pri podjetju Lúcid začeli s konceptualizacijo nahrbtnika, da bi na najbolj urejen in priročen način zagotovili, da imajo vsi izdelki svoj prostor.

Tako se je rodil praktičen, pameten in prilagodljiv nahrbtnik Shell. Ta vam omogoča, da vse, kar rabite za dvotedensko potovanje na drug konec sveta, spakirate vanj in prihranite do 20 odstotkov prostora. Nastavljiv je na tri velikosti: 22, 30 in 40 litrov.

Poleg tega ima Shell različne dodatke, ki uporabnikom omogočajo, da ga prilagodijo svojim potrebam: od razdelka, v katerega lahko spravite oblačil za dva tedna, razdelka za profesionalno kamero, do zunanje toaletne torbice, ki jo imate pri roki, kadar potujete. Poleg tega je narejen iz materialov, odobrenih s podjetja bluesign – 100-odstotnega recikliranega najlona in 64-odstotnega recikliranega poliestra, ki sta hkrati trdna in odporna materiala, zasnovana za stalno in težko uporabo.

Nahrbtnik Shell lahko prednaročite tukaj za od 219 evrov dalje, za kar dobite osnovni nahrbtnik in razdelek za oblačila.

Dodatne Informacije

tropicfeel.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
UNICEF-ove punčke iz cunj: posebna kolekcija, ki so jo ustvarili znani obrazi