fbpx

Najboljše slušalke z odprtim ušesnim sistemom: za varnost tekačev in kolesarjev v prometu

Slišite promet in poslušajte podcaste.

Slušalke Aftershokz Aeropex

Številni ljudje s(m)o v časi pandemije ponovno oživili ljubezen ne le do teka, pač pa tudi do vožnje s kolesom. Ko tečemo ali kolesarimo, si običajno želimo družbe, zato pogosto poslušamo glasbo ali podcaste. Težava je v tem, da je blokiranje hrupa iz zunanjega sveta zelo "nevarna" ideja, če ste kot kolesar ali tekač udeleženec prometa v mestu, kjer ni urejene infrastrukture, ki bi vas zaščitila pred motoriziranimi vozili. Rešitev so slušalke z odprtim sistemom oziroma "open-ear" slušalke.

Slušalke z odprtim ušesnim sistemom naredijo točno tisto, kar pričakujete: omogočajo vam poslušanje glasbe ali podcastov, medtem ko imate ušesa odprta za promet in ostale stvari okoli vas. Zavedati se je potrebno, da so pri tovrstnih slušalkah prednostne funkcije nekoliko drugačne kot pri običajnih slušalkah. Kakovost zvoka je sicer zelo pomembna, vendar je bistveno večjega pomena varno in udobno prileganje slušalk. Kot drugo pa je funkcija aktivnega odstranjevanja zvokov iz okolja, povsem brezpredmetna. Pri slušalkah z odprtim ušesnim sistemom je namreč zaznavanje glasnosti okolja zelo pomembna.

Namig: V kolikor želite dodatne popuste Amazon Prime, nižjo poštnino ter dostop do digitalne knjižnice filmov in knjig, vam svetujemo, da se včlanite v Amazon Prime.
REGISTRACIJA IN PREIZKUS – AMAZON PRIME

Aftershokz Aeropex

Afershokz Aeropex

Slušalke Aftershokz Aeropex s sistemom odprtega ušesa poganja tehnologija prevodnosti, ki omogoča popolno zavedanje okolice in udobno poslušanje glasbe. Na voljo so v dveh velikostih, kar omogoča, da se vam udobno in varno prilegajo. Z 8-urnim trajanjem baterije in enostavnimi ukazi, kot so predvajanje, preskoči, zaustavi in vrne skladbo, lahko ves dan uživate v glasbi, klicih, zvočnih knjigah in podcastih. Zaradi IP67 standarda zaščite, so popolnoma vodoodporni za intenzivne treninge in ekstremno vreme. Opozorilo o zaznavanju vlage zagotavlja varno polnjenje. Niso pa namenjene plavanju.

Zadnja posodobitev 2022-12-08 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Samsung Galaxy Buds+

Samsung galaxy Buds+

Samsung Galaxy Buds+ brezžične slušalke bodo poskrbele za novo doživetje zvoka. Opremljene so z 2-smernim zvočnikom, ki prinaša bogat globok bas in neverjetno čiste visoke tone. Zvok bo primerljiv s studijskim zvokom. Dva zunanja mikrofona bosta poskrbela za jasne klice, tudi kadar boste v glasnem okolju. Sistem s 3 mikrofoni poskrbi, da boste vedno slišani. Samsung prinaša funkcijo Ambient Sound, s katero lahko prilagodite, koliko zunanjega zvoka hočete slišati. Po zaslugi tehnologije AKG bo zvok presegel vsa vaša pričakovanja. Slušalke imajo vzdržljivo baterijo, ki omogoča do 11 ur predvajanja. Omogočajo hitro polnjenje, kar pomeni, da bodo po 10 minutah polnjenja pripravljene na 3-urno delovanje. Ponašajo se tudi z možnostjo Qi brezžičnega polnjenja. Baterijo povežite s kompatibilnim brezžičnim polnilcem ali jo napolnite z vašim Galaxy pametnim telefonom. Upravljanje slušalk je izredno enostavno, prilagodite pa ga lahko tudi po svojih željah. Z enostavnimi pritiski na slušalke se boste lahko sprehodili skozi seznam predvajanja, odgovorili na klice in prilagodili glasnost. Slušalke lahko povežete s svojim Samsung Cloud računom.

Zadnja posodobitev 2022-12-04 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Bose Sport Open

Bose Sport Open

Slušalke Bose Sport Open so resnično drugačne športne slušalke, ker so prvi te vrste, ki vam ne gredo v ušesa. Namesto tega združujejo ekskluzivno tehnologijo Bose OpenAudio™ z edinstveno zasnovo odprtega ušesa, da ustvarijo visokokakovosten zvok, ne da bi pokrivali ušesa. Namensko so oblikovani tako, da sledijo naravni krivulji vašega ušesa, udobno in varno počivajo na svojem mestu, ne da bi ga pokrivali. So vodotesne po IPX4 standardu in prenesejo tudi najbolj naporne treninge, saj posebej zasnovana zvočna mreža pomaga preprečevati zadrževanje vode. Čeprav slušalke Bose Sport Open niso prve slušalke z odprtim ušesom, so prve, ki uporabljajo tehnologijo OpenAudio™ – nekostno prevodnost. Ta edinstven pristop ustvarja jasnejši in skladnejši zvok, ne da bi pri tem občutili vibracije kostne prevodnosti. Običajne funkcije za glasbo in klice lahko preprosto upravljate neposredno iz slušalk Bose Sport Open z intuitivnimi upravljalniki na napravi. Predvajajte in zaustavite glasbo, preskočite skladbe, prilagodite glasnost in sprejmite ali končajte klice. Do Siri ali Googlovega pomočnika lahko dostopate celo z glasovnimi ukazi. Ko je vaša vadba končana, namestite ušesne čepke Bose Sport na priloženo magnetno polnilno podlago, da bodo vedno pripravljene na uporabo. V dveh urah se slušalke popolnoma napolnijo in vam omogočijo do osem ur neprekinjenega predvajanja. S hitrim 30-minutnim polnjenjem pa jih boste lahko uporabljali do tri ure.
V času objave članka slušalke pri nemškem trgovcu Amazon.de še niso bile na voljo, zato vam spodaj predlagamo trenutno najboljšo alternativo zanje.

Znižano za 45,36 EUR Bose Sport Earbuds – Vollkommen Kabellose...

Zadnja posodobitev 2022-11-30 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Bose Frames Tempo

Bose Frames Tempo

Doživite visokokakovosten zvok brez slušalk. To so Bose Frames Tempo očala – visokozmogljiva športna sončna očala z revolucionarnim dizajnom Bose Open Ear Audio™, ki vam omogoča, da hkrati vadite, poslušate glasbo ter spremljate okolico. Z zasnovo, odporno proti znoju in vremenskim vplivom, lahkim, aerodinamičnim najlonskim okvirjem in mehkimi silikonskimi blazinicami za nos, je Tempo zasnovan za udobje in zmogljivosti. Bose Frames Tempo so zasnovali, da se počutite kot da so sel vas – od mehkih silikonskih blazinic za nos do prožnih ročajev do posebnih vzmetnih tečajev, ki držijo dovolj tesno, da ostanejo varni in ravno dovolj lahki. So vodoodporna športna sončna očala po IPX4 standardu, polikarbonatne polarizirane leče pa so odporne na praske in drobljenje. Najlonski okvir TR-90 je robusten in trpežen. Gre za revolucionarno izkušnjo Open Ear Audio™, ki vas osvobodi slušalk, tako da lahko ostanete pozorni na svojo okolico – promet, pešce, na karkoli naletite, ko vadite zunaj.

Zadnja posodobitev 2022-12-08 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Sena R1 EVO

Sena R1 Evo

Sena R1 EVO je kombinacija tehnoloških in varnostnih lastnosti ter je nadgradnja standardne kolesarske čelade. S številnimi komunikacijskimi možnostmi, vgrajenimi zvočnimi funkcijami in elegantnim dizajnom, je ta čelada primerna za katero koli vrsto kolesarjev. Mesh Intercom™ omogoča prostoročno komuniciranje z drugimi uporabniki R1 EVO v razdalji približno 800 metrov. Večkanalna odprta mreža podpira 9 kanalov, kar vam omogoča preklop med različnimi skupinami na različnih frekvencah. Zdaj se lahko pogovarjate z družino, prijatelji ali s kom drugim, ki je zraven. Čelada ima vgrajeno zadnjo luč, ki izboljšuje vašo vidljivost na cesti. S tremi nastavitvami svetlosti lahko izboljšate jasnost v različnih svetlobnih situacijah. R1 EVO sprejema glasovne ukaze in vam omogoča nadzor nad funkcijami z govorom in ne s pritiskom na gumb. Preprosto izgovorite “Hello Sena” in po odzivu čelade mu lahko naročite, naj vklopi zadnjo luč, omogoči Mesh Intercom™, predvaja glasbo ali konfigurira nastavitve. Tehnologija Bluetooth omogoča povezavo s pametnim telefonom, ki vam omogoča telefonske klice, poslušanje glasbe, poslušanje GPS-navigacije in povezovanje s fitnes aplikacijami. Tehnologija vas tudi poveže z drugimi uporabniki R1 EVO in se pogovarjate z uporabo večsmernega domofona.

Zadnja posodobitev 2022-12-08 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Nakup izdelkov brez DDV-ja na Amazon

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV – lahko na Amazon.de kupujejo brez DDV-ja – davka na dodano vrednost, v kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna, z njo pa pridobite posebne poslovne popuste!

PRIJAVA PODJETJA IN NAKUP BREZ DDV

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!