fbpx

Najboljši božični puloverji, brez katerih ni pravega veselega decembra

"Ugly Christmas Sweater"

Foto: Karolina Grabowska /Pexels

Najboljše pri grdih božičnih puloverjih je, da v resnici ni pravil, saj so lahko ti kričeči, smešni in imajo zapletene vzorce. Božičnih praznikov si ne moremo predstavljati brez “grdega” božičnega puloverja, saj je ta postal že vsakoletna tradicija.

December je resnično vesel mesec, zato nam je takrat odpuščena marsikatera naumnost. Božični pulover je modni dodatek, ki ga zaznamuje namerna pretirana načičkanost v obliki bleščic, jelenčkov, Božičkov, daril, škratov, snežink, lučk. Ta ameriški trend, ki je značilnost osemdesetih let, ponovno osvaja naše praznike, zato ne sme manjkati v vaši omari tudi tokrat.

Letos si privoščite resnično nor božični pulover.
Foto: Amazon.de

Najboljši božični puloverji za leto 2021

V kolikor želite biti posebni in izstopati s prazničnimi pleteninami smo za vas pripravili odbite božične puloverje s katerimi boste Božičku in družini povzročili nekaj zmede in glavobola. Ne bojte se in bodite drzni.

Ni izdelkov za prikaz!

Dodatne Informacije

Članek lahko vsebuje partnerske povezave.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!