Najboljši gumijasti in usnjeni škornji za jesenske dni 2021

Foto: Zara
Zadnjič posodobljeno: :

S prvim dežjem in svežino v zraku se je začela prava jesen, ki je zaznamovala začetek nove sezone, ki smo se je veselili - še posebej v naših omarah. Jesenska garderoba nas je vrnila k najljubšim modnim klasikam, ki so jim modne hiše, oblikovalci in blagovne znamke dali novo podobo in sodoben pečat. Jesenske kolekcije so poleg slavnih modelov v novi, osveženi izdaji prinesle tudi sijaj novih trendov in modelov, ki bodo v hipu popestrili preprostost vsake jesenske garderobe. To so najboljši jesenski škornji te sezone.

Če smo našli začetek jesenske garderobe in pogledali v oblačila, bomo popoln konec jesenskih kombinacij našli v modnih dodatkih. Nakit, okraski za lase, rute in drugi majhni modni dodatki bodo tisti, ki bodo krasili najbolj spektakularne trende sezone. Med najbolj zaželenimi modeli čevljev za sezono jesen-zima 2021/2022 bodo izstopali mokasini, superge in jesenski škornji v vseh oblikah.

Najlepši gumijasti škornji 2021: škornji za dež, v katerih boste videti modno

Medtem ko boste nekatere jesenske škornje izbrale zaradi njihovega videza, boste druge izbrale zaradi njihovega praktičnega značaja. Vlogo najbolj praktičnega kosa obutve v vsaki jesenski garderobi bo odigral par usnjenih in gumijastih škornjev, ki bosta ne le najboljša, pač tudi kul izbira za deževne jesenske dni, ki so pred nami.

Jesenski škornji so vsako leto videti boljši in privlačnejši. Z novimi podrobnostmi, ki jim prinašajo dozo šarma, v novih barvah ali v novih modelih, ki posnemajo tiste najbolj priljubljene modele, gumijasti in usnjeni dežni škornji to jesen izgledajo tako dobro, da boste navdušeni nad jesenskim dežjem in jih boste lahko nosili s skoraj vsako kombinacijo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!