Najlepši gumijasti škornji 2021: škornji za dež, v katerih boste videti modno

Foto: Joules
Zadnjič posodobljeno: :

Videti je, da je zima zares za nami, pred nami pa pomlad, ko pregovorno lahko pričakujemo tudi več dežja. Čas je, da zamenjajte svojo obutev z enim največjih trendov te sezone: gumijastimi čevlji.

Preden bomo lahku po mestnih ulicah ponovno skakali v lahkotnih belih supergah, bomo še nekaj časa obsojeni na nestanovitno vreme – mešanico med dežjem, soncem in snegom. K sreči so modni trendi že za jesen/zima 2020 napovedali trend: gumijasti škornji. Verjeli ali ne, škornji za dež niso več rezervirane le za sprehode po deželi in blatne festivale, ampak so se modno preobrazili po zaslugi vrhunskih modnih blagovnih znamk. Naj bo letošnja pomlad v znamenju najlepših gumijastih škornjev, zato naj se en par znajde tudi v vaši omari. Za vas smo izbrali nakaj najlwpših modelov med blagonimi znamkami Hunter, Aigle, Tom Joules, Tommy Hilfiger, Replay, GANT, Kamik, Fritzi aus Preussen in Tom Tailor.

Zadnja posodobitev 2021-09-23 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Nakup izdelkov na Amazon Business – BREZ DDV-ja

Slovenske pravne osebe, zavezanci za DDV, lahko na Amazon.de kupujejo brez DDV-ja – davka na dodano vrednost, v kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna, z njo pa pridobite posebne poslovne popuste! Z naslednjo povezavo — > REGISTRACIJA ZA POSLOVNE UPORABNIKE

Dodatne Informacije

Članek lahk vsebuje partnerske povezave.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!