”Najboljši sem.”: Usain Bolt zna slovensko!

Usain Bolt zna slovensko!

Usain Bolt zna slovensko! Jamajški sprinter, ki je na OI Rio 2016 v teku na 100 metrov znova deklariral svojo premoč in tako ohranil status najhitrejšega zemljana na svetu, je po osvojeni sedmi zlati medalji na olimpijskih igrah odgovarjal na številna novinarska vprašanja. S slovensko novinarko Anji Hlače Ferjančič pa je govoril kar v slovenščini. Preverite, kaj ji je zaupal v slovenščini.

Ste vedeli, da zna Usain Bolt slovensko? Jamajški šampion je na OI Rio 2016 še tretjič zapored zmagal v finalu teka na 100 metrov in postal prvi sprinter v zgodovini s tem dosežkom.

PREBERITE ŠE: Rio 2016: Kako nastajajo najboljše fotografije na olimpijskih igrah?

Fotografija, ki je obkrožila svet in postala priljubljen mem.
Fotografija, ki je obkrožila svet in postala priljubljen mem.

Po zgodovinskem teku je odgovarja na številna novinarska vprašanja. Prišel je tudi pred mikrofon slovenske novinarke Anje Hlača Ferjančič, ki ga je tik pred koncem kratkega intervjuja prosila, naj ji nekaj pove v slovenščini. Kaj je povedal, izveste v posnetku.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Pletene zaščitne maske s pošastnimi jeziki bodo zagotovo poskrbele za socialno distanco