Najlepše manikire 2020: 9 trendov za jesen, ki jih moraš poznati

Kaj narekujejo najlepše manikre za jesen 2020? Pred vami so čudoviti trendi, ki so jih navdihnile modne piste in Instagram.

Vse, kar potrebujete, da si ustvarite kakšnega izmed jesenskih trendov za najlepše manikire 2020, je nekaj lakov za nohte različnih barv in pa malo domišljije (no, prav, tudi nekaj odstranjevalca laka za nohte). Pa veselo ustvarjanje!

Pasteli

Zakaj bi pastele nosile le spomladi ali poleti? Če potrebujete nekaj barv za popestritev turobnega razpoloženja, ki ga prinaša hladnješe vreme, bo prav kolaž pastelnih barv naredil svoj trik!

Sestavljanka iz karo vzorcev

Nič ne kriči “jesen” tako, kot karo vzorci. Običjane karo nohte lahko letos nadgradite tako, da na vsakem nohtu narišete del (kariraste) sestavljanke.

Zimska belina

Letos bo v trendu snežno bel lak s sijajem, čist in svež ter popoln za hladne mesece.

Rocker glam

V trendu bodo tudi nohti, navdihnjeni z obdobjem glam rocka iz 70. let prejšnjega stoletja. Za ta nekoliko bolj dramatične videz, lahko nohte pobarvate črno (svetleče ali mat) in jih okrasite s kamenčki.

Popolnoma črna manikira

Nič ni bolj “statement” kot popolnoma črna manikira. Lahko je z leskom, lahko je mat, v vsakem primeru izraža eleganco in prefinjenost s kančkom drznosti. Za popestritev lahko dodate geometrične vzorce.

Manikira z grafičnimi elementi

Letos se pripravite na velike, drzne, grafične oblike. Med seboj lahko pomešate več barv lakov in jim dodate različne grafične elemente, npr. pike. Če ne prisegate na preveč barv, potem se lahko odločite tudi za črno-belo grafično manikiro.

Nova francoska manikira

Francoska manikira v zadnjih nekaj letih doživlja sodoben preporod. Če ste pri sprejemanju trenda še vedno previdne, potem poskusite z nežnejšo, bolj klasično različico, če pa ste drznejše, pa lahko poskusite z klasično nude manikuro, ki jo nagradite z osupljivimi rdečimi linijami. Tanjša bo črta, modernejši bo videz.

Logomanija

Nohte lahko letos obarvate v logotipe svojih priznanih znamk, kot so to na primer storili modeli na modni pisti Puccija.

Okrašeni nohti

Klasična roza manikira bo letos dobila elegantno in zabavno nadgradnjo z različnimi barvitimi kamenčki. Zares drzne punce pa lahko poskusite z piercingom za nohte in tako videzu dodate nekaj pridiha punka.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Prvi lepotni center dm Studio v Sloveniji odprl svoja vrata v Kranju