fbpx

Najlepše terase na strehah stavb v New Yorku

Terasa z vrtom v West Village, New York

Če živimo v New Yorku in imamo hkrati dostop do strehe naše stavbe, je to velik bonus. Čeprav je večina streh nevarna in v poletnih mesecih vroča, pa tudi neuporabna, so nekateri iz njih naredili pravo pravo čudo. Seveda govorimo predvsem o lastnikih penthouse stanovanj. Izbrali smo dvajset najbolj norih in najlepših teras na strehah zasebnih stanovanj na Manhattnu.

Poletje v New Yorku je lahko pasje. Zato se bogati prebivalci zlahka zatečejo na svoje vrtove na strehah Manhattna. Zelenje, udobno vrtno pohištvo, ležalniki, kamin in celo jacuzziji ali bazeni – vse to krasi terase na strehah nekaterih penthouse stanovanj po New Yorku. Da o razgledu niti ne govorimo. Izbrali smo nekaj najlepših in najbolj norih teras na strehah v New Yorku, ki so v nas vzbudili predvsem, no, veliko ljubosumja.

PREBERITE ŠE: New York – najdražje stanovanje na Manhattnu

Oglejte si dvajset najbolj norih teras na strehah New Yorka v galeriji.

Dodatne Informacije

Povzeto in prirejeno po:
www.supercompressor.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.