fbpx

Pop up gourmet: večerja v ljubljanskem penthouseu

Foto: NEU Residences

Neu Residences, nova ikona bivanja, ki se nahaja na Kolodvorski ulici v Ljubljani, konec septembra pripravlja kulinarična doživetja. Penthouse, ki se nahaja v 7. nadstropju, bo namreč od 22. do 24. septembra postal pop up restavracija, kjer bo vsak večer 24 gostov lahko uživalo v kulinaričnih presežkih izpod rok chefa Klemna Skubica in izbrani spremljavi pijače.

Pop up gourmet vsem tistim, ki radi brezmejno razvajajo svoje brbončice in to v udobju prostora, ki ga odlikuje dovršena oblikovalska nota, ponuja edinstveno priložnost, saj boste običajno večerjo lahko spremenili v unikatno doživetje, pri čemer vas bo obdajal čudovit pogled na prestolnico. Gostje bodo s strani kuharja Klemna Skubica povabljeni, da interaktivno sodelujejo tudi pri sami pripravi obrokov.

Chef Klemen Skubic, ki se je med drugim kalil tudi pod mentorstvom kuharskih chefov kot so Igor Jagodic, Bine Volčič in Boštjan Trstenjak, se v zadnjem času intenzivno posveča projektu Kulinaričnih doživetij na vašem domu, kjer po dogovoru s strankami v udobju njihovega lastnega doma pričara nepozabna kulinarična doživetja.

Foto: Kuhanje na domu

Večerja z začetkom ob 18. uri bo postregla s 7-hodnim menujem, ki bo vključeval sezonska, sveža in lokalna živila. Cena celotnega menija s spremljavo znaša 89 EUR. Prijave sprejemajo na: 031 450 200 (med 7. in 19. uro) ali na e-mail naslovu neu@neu-residences.com.

NEU Residences je poslovno-počitniško-stanovanjski hibrid, ki nudi 55 stanovanj s storitvami in se nahaja v samem centru mesta. Namenjen je počitniškim in poslovnim gostom, ki si želijo več udobja, prostora in svobode. Gostom kakovost bivanja zvišujejo nadstandardne storitve, kot so: ogrevan bazen na terasi z razgledom na Ljubljanski grad, NEUBAR, moderne gostinske storitve, fitnes, prostor za skupno delo, sejna soba, storitve recepcije in storitve čiščenja.

Foto: NEU Residences

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!