fbpx

2500 km na elektriko: moj prvi električni roadtrip / Moj prvi električni avto / MPEA / S1E8

Foto: YT

Odpravil sem se na kar 2500 km dolg roadtrip po Avstriji, Nemčiji in Luxemburgu, seveda z električnim avtomobilom, in se spraševal, kaj se mora spremeniti, da bomo elektriko dojemali drugače in kako na trajnostno bivanje gledajo Nemci. Seveda so me popolnoma sezula izjemno simpatična mesta v Nemčiji.

V naslednjem video prispevku bom delil točne strategije, aplikacije in izračune, ki vam bodo pomagali pri načrtovanju poti z električnim avtomobilom. Tokratni video zapis je samo dokaz, da se DA … če …. se potrudiš lahko potuješ tudi s cenovno dostopnim električarjem.

Več vsebin in točne informacije sledijo.

LEAS – Lastniki električnih avtomobilov Slovenije

Si nov lastnik električnega avtomobila?! Te e – mobilnost mika ali le zanima? Razmišljate o nakupu novega električnega avtomobila? Potem se pridruži FB skupini LEAS in prebiraj ter deli informacije o e-mobilnosti. Skupaj ustvarjamo največjo skupnost lastnikov električnih avtomobilov!

PRIDRUŽI SE SKUPNOSTI NA FACEBOOK

Dodatne Informacije

janmacarol.com

Podporniki projekta “Moj prvi električni avto”
Goodyear, T2, evpolnilnice.si, City Magazine Slovenija

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!