Najlepše zaročne fotografije

Najlepše zaročne fotografije

Zaroka je pomembna stopnica na poti do poroke. Je formalni uvod v začetek skupnega življenja, ki ga okrona za večino najsrečnejši dogodek v življenju – poroka. Je ravno tako intimen dogodek, prepoznamo pa ga po klečanju, zaročnem prstanu in vprašanju: »Ali bi se poročil/-a z mano?« Kako to storimo, je v primerjavi s poroko, ki ima več »pravil«, stvar osebne odločitve. Nekateri so pri tem tradicionalni, spet drugi vklopijo domišljijo in so zelo izvirni. V nadaljevanju si oglejte najlepše zaročne fotografije, ki po romantičnosti prav nič na zaostajajo za poročnimi.

Klečanje, prstan, vprašanje. Vsi trije ”stebri” zaroke imajo svojo simboliko. Klečanje simbolizira ponižnost, prstan je simbol večnosti, vprašanje pa služi temu, da moški pokaže, da mu ni samoumevno, da bo njegova srčna izbranka z njim za vedno, in da želi poglobiti odnos.

Zaročne fotografije prav nič ne zaostajajo za poročnimi.
Zaročne fotografije prav nič ne zaostajajo za poročnimi.

Kako se zaroka izpelje, je prepuščeno domišljiji para, mi pa si bomo ogledali najlepše fotografije zarok, ki so jih v zadnjem obdobju ujeli fotografski objektivi. So del natečaja Junebug Wedding, podjetja, ki načrtuje poroke.

PREBERITE ŠE: Poročne fotografije: odsev poroke v poročnih prstanih

Najlepše zaročne fotografije:

Dodatne Informacije

Več informacij:
junebugweddings.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!