fbpx

Najlepši trendi za nohte in manikiro / jesen 2019: od prefinjenosti do ekscesa

Najlepši trendi za nohte in manikuro / jesen 2019: od prefinjenosti do ekscesa

Najlepši trendi za nohte in manikiro (jesen 2019) so se gotovo že znašli na seznamu največjih modnih navdušencev, ki vedo, da sestavljanje “looka” ne vključuje le oblačil, čevljev in modnih dodatkov, temveč tudi nohto. Če vam še ni uspelo ugotoviti, kateri najlepši trendi za nohte in manikiro bodo aktualni letošnjo jesen, ste na pravem mestu.

Dolgi, kratki, okrogli, kvadratni: najlepši trendi za nohte in manikiro za jesen 2019 obljubljajo veliko – manikira na tednih mode je letos blestela v znamenju subtilnosti na eni strani in ekscesa na drugi.

Tisti, ki imate radi preprostost in prefinjenost, boste iz kozmetične torbice potegnili kožne odtenke lakov, ker brez njih težko preživite modno jesen. Za tiste, dvije po duši, pa se bodo našle bleščice, grafike, ombre
Kaj so manikuristi s tednov mode v New Yorku, Londonu, Milanu in Parizu napovedali za letošnjo jesen? Kateri najlepši trendi za nohte in manikiro 2019 so aktualni ta hip?

Najlepši trendi za nohte in manikiro:

1. Bleščice

Bleščice (Foto: IG @thetrendynail)
Bleščice (Foto: IG @thetrendynail)

Kdo pravi, da se bleščice nosijo le na najdaljšo noč v letu? Ne glede na to, ali želite doseči diskreten ali igriv videz nohtov, so bleščice zadetek v tarčo. Lahko jih nosite tako, da iz enega odtenka laka naredite francosko manikiro, s katero boste dosegli prefinjen videz, ali kombinirate več različnih odtenkov lakov z bleščicami za nekoliko bolj odštekan “look.
Čer niste ljubitelji bleščic, si lahko omislite lake v srebrni ali zlati barvi, ki so futuristični, imajo pa izjemno podoben učinek kot bleščice.
Kako doseči takšno manikiro, si oglejte v spodnjem videoposnetku.

2. Minimalistična grafika

Minimalistična grafika (Foto: IG @aliciatnails)
Minimalistična grafika (Foto: IG @aliciatnails)

Kdor se je že naveličal tradicionalne francoske manikire, lahko naredi korak naprej in si omisli minimalistično grafiko na nohtih. Bela barva je preteklost, v igri pa so živi odtenki lakov, ki jih lahko združujete po mili volji. To sezono so hit kovinski odtenki, različne razporeditve barv po nohtu in večbarvnost.
Kako doseči takšno manikiro, si oglejte v spodnjem videoposnetku.

3. Ombre

Ombre (Foto: IG @my_nailworks)
Ombre (Foto: IG @my_nailworks)

Zdelo se je, da je svet pozabil na ombre-evforijo, a očitno je bilo le vprašanje časa, kdaj bo znova ”vrnil udarec” vsem trenutnim modnim trendom.
V tem trenutku so aktualni odtenki sinje modre, zelene in vijoličaste, lahko pa se poigrate in uporabite kakšne druge barve.
Kako narediti takšno manikiro, si oglejte v spodnjem videoposnetku.

4. Nevtralnost

Nevtralnost (Foto: IF @oliveandjune)
Nevtralnost (Foto: IF @oliveandjune)

Brez nevtralnih odtenkov tudi letošnja jesen ne bo stekla – od barve pudra in kože do sivih tonov, vse smo lahko videli na pistah, ker takšen trend naj bi tudi letos veljal za najbolj vsestranskega. Za takšne nohte potrebujete le lak, ki je primeren barvi vaše kože.

Galerija: Najlepši laki za nohte za jesen 2019

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.