fbpx

Zlati boben 2019: na festival kreativnosti prihaja Slavoj Žižek

26. mednarodni festival kreativnosti Zlati boben 2019, ki bo s sloganom Kreativnost poganja spremembe potekal med 17. in 18. oktobrom 2019 v Portorožu

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Hotel Slovenija, Portorož
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
od 152,50 €

Zlati boben 2019 se želi z majhnimi spremembami v dolžini programa ter hitrejšimi in bolj dinamičnimi formati vsebin približati udeležencem, ki živijo in delajo v vedno hitrejšem in bolj dinamičnem svetu. Tekom dveh festivalskih dni bo gostil nekaj manj kot 40 mednarodnih govorcev, ki se bodo osredotočili na pozitivne spremembe na mnogih različnih področjih, na katerih delujejo, in so pomembne, da lahko začnemo usmerjati našo pozornost k oglaševanju za boljši jutri.

Glavni govornik 26. festivala Zlati boben bo Slavoj Žižek.
Glavni govornik 26. festivala Zlati boben bo Slavoj Žižek.

Glavni govornik 26. festivala Zlati boben bo eden izmed filozofov zgodnjega 21. stoletja z največjim številom objavljenih del, Slavoj Žižek, pridružili pa se mu bodo še številni drugi izjemni govorci. Bobnarji boste imeli priložnost prisluhniti Andrei Henao, direktorici 360 Agency Berlin in 360 Agency Europe, prve trajnostno usmerjene oglaševalske agencije na svetu, ki po vsem svetu podpira izključno trajnostno naravnane blagovne znamke. Dawid Szczepaniak, izvršni kreativni direktor in partner pri VMLY & R Poljska, bo skupaj z umetniško direktorico Ewelino Wojtyczko predstavil kampanjo za revijo The Last Ever Issue, ki je prejela prvega steklenega kanskega leva za Poljsko in je lep prikaz, kako lahko kreativnost vpliva na spremembo kulture.

Več o programu najdete tukaj.

Dodatne Informacije

Več informacij:
goldendrum.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.