Največje napake, ki jih ljudje naredijo ob zaroki

Poletje je glede na statistične podatke tudi obdobje, ko se največ ljudi odloči za zaroko. Če tudi vi razmišljate o tem, da bi svoji boljši polovici postavili to usodno vprašanje, je pomembno, da se na ta dogodek dobro pripravite. Preberite, katere so največje napake, ki jih ljudje naredijo ob zaroki, in se jim lahko izognite.

Največje napake, ki jih ljudje naredijo ob zaroki:

Zaroka kot popolno presenečenje

Za nekatera dekleta je zaroka kot popolno presenečenje zelo dobra izbira. Če se odločite za ta korak, morate biti prepričani, da si vaša izbranka želi poroke. Za mnoge pa je presenečenje z zaročnim prstanom lahko pravi šok. Preden se spustite v nevarne vode, kjer so posledice zavrnitve grozne in boleče, pretipajte teren.

Nakup napačnega prstana

Pred zaroko se prepričajte, ali bo vaši izbranki prstan všeč. Nenazadnje gre za kar veliko naložbo, poleg tega pa ga bo morala (ne)srečnica nositi celo življenje.

Prepričajte se, da ji bo prstan všeč
Prepričajte se, da ji bo prstan všeč.

Prehitra zaroka

Čeprav morda že po prvem zmenku veste, da bi se radi z njo poročili, z zaroko raje nekaj mesecev počakajte. Ključnega pomena je, da na to pot ne stopite z metuljčki v trebuhu, temveč s trezno glavo. Metuljčki so na žalost začasni, zakon pa naj bi bil večen.

Da pozabite na prstan

Kaj je lahko bolj nerodno od tega, da pokleknete in postavite najbolj romantično vprašanje na svetu, potem pa z grozo ugotovite, da ste pozabili na prstan? Preden zaprosite za roko, bodite prepričani, da je prstan pri vas.

Nikar ne pozabite na prstan
Nikar ne pozabite na prstan.

Skrivanje zaročnega prstana v hrano

Predstavljajte si, da ste v prestižni restavraciji. Prispe kos tortice, v katerem se skriva zaročni prstan. Vaša punca nevede pogoltne kos torte s prstanom in se skoraj zaduši. Druga različica zgodbe pa je, da najde prstan, ki pa je na žalost ves lepljiv in čokoladen.

Zaroka pred množico neznancev

Zaroka na koncertu ali športni tekmi se sliši romantična (in na posnetkih je nemalokrat tudi videti romantično). A preden se odločite za tak načrt, razmislite, ali si res želite, da enega od najbolj intimnih trenutkov delite z množico neznancev, ki bodo dogodek najverjetneje posneli ter ga brez vašega dovoljenja objavili na spletu.

PREBERITE ŠE: Ženske so razkrile: privlačijo nas moški, ki …

Res želite, da ste vsem na očeh?
Res želite, da ste vsem na očeh?

Pretirano oglaševanje zaroke na družbenih omrežjih

Zadnji nasvet je verjetno izmed vseh najpomembnejši. Ko vaša draga dahne usodni »da«, si vzemita nekaj trenutkov zgolj zase. Objava poročnega prstana na Facebooku in Instagramu lahko počaka.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kaj napoveduje Baba Vanga za leto 2021? To so napovedi “Nostradamusa z Balkana”!