Raft za najbolj divje vode, s katerim ne boste imeli težav

Ena od bolj adrenalinsko obarvanih pustolovščin je nedvomno spust z gumenjakom po vodnih brzicah, kjer nas rado premetava, škropi, včasih celo vrže v vodo. V večini primerov gre za precej varno početje, kjer se lahko naužijemo lepot narave, poskrbimo za nekaj rekreacije in čas preživimo v dobri družbi.

So pa tudi primeri, ko se kaj ‘sfiži’. Velikokrat je razlog za to tudi kombinacija (pre)divje reke in naših izkušenj. Pri podjetju Creature Crafts so zdaj izumili raft, ki lahko prepreči podobne neprijetnosti.

Creature Craft Anti-Roll napihljiv raft, ki vas bo varno popeljal tudi po najbolj divjih rekah. Ključ za to je napihljiv roll bar, ki preprečuje, da bi čoln ostal prevrnjen, hkrati pa nas ščiti pred udarci skal in ostalih ovir. Za dodatno varnost skrbi še varnostni pas, ki ga zapnete čez stegna, tako da ves čas ostanete v čolnu. Preprost sistem pripenjanja oz. odpenjanja omogoča, da se, če je to treba, hitro ločimo od rafta ter odplavamo na varno.

Na voljo so različice za 1, 2 ali 3 osebe. Temu so seveda prilagojene tudi cene, ki se gibljejo med 4.500 evri in 7.500 evri.

Galerija slik:

Dodatne Informacije

Več informacij:
creaturecraft.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljša pohodniška oprema za ženske 2021