Najzmogljivejši Španec je seat leon cupra

Seat leon cupra
Zadnjič posodobljeno: :

Znamka seat že od nekdaj stavi na emocije. Dizajn je ena od specifičnih odlik leonove družine. Pri cupri je vse postavljeno še lestvico višje.

Seat je te dni predstavil novo generacijo leona cupre, ki obenem velja za najzmogljivejši model v družini. Poganja ga dvolitrski motor s 195 kW (265 KM) in 206 kW (280 KM), ki bo prepričal tudi največje ljubitelje hitrosti in bencinskih hlapov. Pri tem motor in podvozje leona cupre skrbita za natančno odzivanje na najvišji ravni. Poleg tega nova cupra z bogato opremo in vrhunsko kakovostjo zagotavlja izjemno dobro razmerje med ceno in vrednostjo. Najprej bo na voljo kot petvratni model in kot leon SC cupra sport coupé s tremi vrati.

“Novi leon cupra je v vseh pogledih pravi seat: emocije in moč, dizajn in dinamika na vsakem kilometru zagotavljajo užitek v vožnji. Najsodobnejše tehnologije so ključ do izjemne natančnosti, pa tudi do prepričljive učinkovitosti,” je poudaril dr. Matthias Rabe, vodja raziskav in razvoja. “Nova cupra je športni avto za vsakodnevno uporabo. Na dirkalni stezi se počuti enako dobro kot na dolgih potovanjih.”

 

Dodatne Informacije

Avtomobilistične zgodbe vam posreduje spletna arena jeklenih konjičkov:
www.avtoarena.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO2: je to najbolj strupen Huracán?