Natikači, ki s tviti opozarjajo na Trumpovo protislovje, so najbolj zaželeni čevlji ta hip

Leto 2018 ja zagotovo obeležil tudi Donald Trump s svojimi tviti, katerih vsebine so bile pogosto podvržene kritiki državljanov in uradnikov. V svojem slogu, kot se je javnosti tudi predstavil, se za mnenja očitno ni menil in so tako nastali tudi ‘nepremišljeni’ tviti, ki so polni protislovij. A preden ga obtožite, se raje postavite v njegove čevlje? Ja, zahvaljujoč predsedniškim natikačem, bo to dejansko mogoče.

Ne glede na Trumpovo politično stališče, ne moremo zanikati, da je ameriški predsednik markantna oseba, ki ve, kako pritegniti pozornost javnosti. In Twitter mu je pri tem v pomoč. Več kot očitno je, da Trump pozna pravilo, da je slaba reklama dobra reklama, saj mu mediji sledijo na vsakem koraku ‒ tudi takrat, ko naj bi bilo njegovo predsednikovanje in tvitanje skrajno protislovno, za kar so ga tudi ‘obtožili’.

A razumeti moramo njegov položaj in se postaviti v njegove čevlje. No, zahvaljujoč president flip flops, bo to dejansko tudi mogoče. Sam Morrison je dobro premislil, na kakšen način lahko zasluži in je oblikoval natikače, ki so okrašeni s Trumpovimi najbolj prislovnimi tviti.

Natikači so narejeni v barvah ameriške zastave ‒ so iz rdečega podplata in belega pasa, na katerem so natisnjeni modri tviti. Najbolj epski element je oranžen logo, ki predstavlja Trumpove lase.

Logo v obliki Trumpovih las.
Logo v obliki Trumpovih las.

Natikače je naredil v treh različicah, in sicer Syria edition, Sources edition in Electoral college edition. In verjeli ali ne, vseh 1000 kosov, ki jih ne naredil v prvi seriji, je razprodanih. Če jih želite imeti, vam preostane le, da čakate na novo izdajo.

Galerija slik ‒ Predsedniški natikači

Dodatne Informacije

Več informacij:
residentflipflops.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!