fbpx

Naučite se nadzorovati moč svojih želja

Foto: Oleg Ivanov / Unsplah
Zadnjič posodobljeno: :

Življenje je sestavljeno iz malenkosti in je polno majhnih in velikih želja. Si želite, da bi se čimprej uresničile, mar ne?

Želite, da se uresničijo le velike želje, na majhne pa pozabljate, a prav to je krivo, da do želene manifestacije ne pride.

To je enako kot takrat, ko ste prvič opremljali notranjost hiše, pa še niste zgradili temeljev in zidov. Z delom na majhnih željah in rezultatih se povežete z vesoljem in začnete na stvari gledati drugače.

Nehate se osredotočati na napake, osredotočite se na izkušnje. In na ta način ustvarite dobro pot za nadaljnje gibanje. Kar bi morali razumeti in sprejeti je, da mirno pogledate na vse malenkosti in naključja, ki se vam dogajajo.

via GIPHY

Dovolite, da se posamezne situacije ločijo, ko se odvijajo. Ne razburjajte se takoj, ker nekaj ne gre po vaši zamisli. Zavedati se morate, da živite v sistemu, ki je povezan s številnimi ljudmi in dogodki, ne samo z vami, niste sami.

Gumpersonov zakon je preprost: verjetnost doseganja želenega rezultata je obratno sorazmerna z močjo volje. To je malo neverjetno, ampak res deluje tako. Manj ko boste dajali moči želji po tem, kar želite, hitreje vam bo prišla v roke.

To dosežete na več načinov. Naučite se živeti v času z vesoljem, zato v sedanjem trenutku ne poskušajte prehitevati poteka dogodkov.

via GIPHY

Ni potrebe po obsedenosti in razmišljanju, kdaj se bo to zgodilo. Ker se tako ne bo. Mirno ste spoznali, kaj želite, in pojdite naprej. Zaradi te želje ne tvegate ničesar. Predstavljajte si, da si nekaj zamislite, si to zaželite in pošljete v vesolje. Brez pričakovanj in skrbi.

Še naprej uživate v drugih stvareh. Vesolje prebere vašo željo in vam jo pomaga uresničiti. Naučite se nadzorovati moč želje in verjemite v moč časa. Ko se naučite postavljati manjše cilje, potem veliko lažje dosežete velike.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!