fbpx

Navdušujoči posterji sodelujočih reprezentanc na SP

Ameriška TV mreža ESPN je najela brazilskega oblikovalca, da bi ustvaril plakate reprezentanc za svetovno prvenstvo v Braziliji. Kristian Siger je izkoristil to priložnost ter izkoristil zvezdnike reprezentanc, njihove vzdevke ter vzdevke reprezentanc in iz danih smernic ustvaril prave umetnine v obliki zares izvirnih in navdušujočih plakatov.

Vsak dan smo bližje do začetka največjega športnega dogodka leta. Mundial v Braziliji je pred vratih in kot se na prvenstvo pripravljajo igralci, organizatorji in drugi, tako da se na ta največji dogodek pripravljajo tudi mediji. Največja športna postaja v Ameriki – ESPN je najela brazilskega oblikovaleca Kristiana Sigerja, ki je izdelal plakate za vsako ekipo, ki bo sodelovala na svetovnem festivalu nogometa.

Nastala je serija izjemnih plakatov, ki svojo inpiracijo črpa v vzdevkih ekip, zvezdnikih in posebnih značilnosti reprezentanc. Vse skupaj zavitio v zvrhano mero odlične ilustracije.

Si prepričan, da poznaš vse vzdevke reprezentanc? Preveri v spodnji galeriji!

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.