fbpx

Audi Q3 s prav posebnim nahrbtnikom, ki je hkrati tudi šotor

Audi je na moto show-u Wörthersee 2014, predstavil posebno različico modela audi Q3, ki je oblikovan, oziroma opremljen kot ultimativno prostočasno vozilo. Tako v paketu opreme dobite tudi pravi pravcati napihljiv šotor, ki z vozilom tvori počitniško enoto.

Posebna linija, oziroma model, tako vsebuje originalne dodatke Audi, ki poleg zunanje opreme modela kot so lita platišča, nosilci prtljage, ki vsebujejo nastavke za kajak in kolesa.

Vsekakor gre za zelo zanimivo kombinacijo.
Vsekakor gre za zelo zanimivo kombinacijo.

Bistvo paketne opreme predstavlja šotor. Le tega po podatkih tovarne postavimo v prej kot 7 minutah. Da gre za resen izdelek dokazuje tudi testiranje šotora za ekstremne razmere. Le ta naj bi brez posebnega fiksiranja zdržal vetrove do 70km/h. Zanimiva pa je tudi možnost, oziroma odprtina, ki omogoča, da se avtomobil “združi” s šotorom. Tako, na primer lahko prtlažni prostor vozila uporabljamo kot “omaro” za obleke ter s tem rešimo prostorsko stisko.

PREBERITE ŠE: Najbolj udoben šotor na svetu

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.