fbpx

Ne dovolite, da vam status “samska” daje občutek, da niste dovolj

Foto: envato

Moški ne določa vaše vrednosti. Posebej ne tisti, ki ne ostane dovolj dolgo, da bi videl vašo pravo podobo.

Ne pozna vas, vidi le vašo različico, ki jo je njihov um sestavil iz njihovih preteklih izkušenj in domnev.

Število všečkov ne določa vaše vrednosti.

Vsi v aplikaciji za zmenke vidijo le vaš posnetek, nasmeh, zamrznjen v času. Ne vidijo načina, kako se vaše oči zasvetijo, ko se smejite. Vidijo le delček celotne slike.

Sama določaš svojo vrednost. Foto: Luca Iaconelli / Unsplash

Vaš status na Facebooku ne določa vaše vrednosti.

Nihče ne uporablja tega spletnega mesta, da bi vas spremljal. Uporabljajo ga, da se označijo, da se pretvarjajo, da imajo urejeno življenje, da bi naredili vtis na ljudi, za katere mislijo, da so pozorni nanje, a niso. Nihče se niti ne zaveda, da je vaš status nastavljen na “samski”.

Vaša lepota ne določa vaše vrednosti.

Ogledalo vam ne more povedati ničesar o vas. Ne ve, kako kakšno dušo imate ali kako trdo ste delali, da ste prišli tja, kjer ste. Tudi če bi vaš odsev dosegel popolnost, ali bi si res želeli biti z nekom, ki bi cenil le vaše telo?

Vaše slike na Instagramu ne določajo vaše vrednosti.

»Srečni” pari, ki se pojavljajo na vašem kanalu, so morda posneli fotografijo po velikem prepiru, pred izbruhom solz ali med ali na robu razhoda. Nikoli ne veste, kakšna zgodba se skriva za fotografijo.

Lepa si, samska ali v razmerju. Foto: Candice Picard / Unsplash

Vaš samski status ne določa vaše vrednosti.

Pomislite na vse opolnomočene ženske na svetu, ki nimajo moškega ob sebi. Niso nič manj lepe ali intelektualne samo zato, ker so same. Sreča se ne skriva v objemu moškega. Vse, kar lahko počnete z njim, lahko počnete tudi brez njega, vse do orgazma.

Seveda bi bilo lepo, če bi se poslovili od samskega življenja, vendar ne bi smela dvomiti vase, razmerje ne določa vaše vrednosti. Ta je odvisna samo od vas.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.