Ženske kopalke 2019: neon kopalke, ki so dokaz, da je svetlejše preprosto boljše

Tukaj je še en trend za ženske kopalke 2019. Letos boš tako na plaži žarela v pravem pomenu besede – kateri model neon kopalk je tvoj najljubši?

Vremenske razmere nam ta hip niso naklonjene, četudi smo že zakorakali v pomlad. Četudi se zdi, da ni pravi čas za razmišljanje o morju, soncu in kopalkah, je najbolje, da si ravno zdaj omisliš nove bikinke in na tak način odženeš dež in privabiš sončne žarke.

Trendi napovedujejo, da bo letošnja moda v znamenju žarečih barv – neon se je pritihotapil v čisto vsak modni kos in ni nenavadno, da si je svoj prostor izboril tudi v svetu kopalk. In videti je presneto dobro, saj dokazuje, da je svetlejše zares boljše!

V galeriji smo zbrali kopalke, ki vključujejo čisto različne neon barve, modele in vzorce. Najdi svoj najljubši model in začni sanjati o poležavanju na plaži ali ob bazenu.

Galerija: ženske neon kopalke 2019

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Neznansko seksi so najboljše moške ure, ki mu jih lahko podariš kot darilo!