fbpx

“Nesojeni dvojček” Kendall: član družine Kardashian, za katerega nismo vedeli, da obstaja

Kirby Jenner, "nesojeni dvojček" Kendall: član družine Kardashian, za katerega nismo vedeli, da obstaja

Ali si predstavljate, kako je živeti s katero od deklet iz slavne družine Kardashian? Idejo o tem razkriva Kirby Jenner, ki se na Instagramu predstavlja kot dvojček Kendall Jenner!

Kirby Jenner je lažni dvojček Kendall Jenner, ki veliko pozornosti vzbuja s svojimi fotografijami, ki jih že nekaj časa objavlja na družbenem omžreju Instagram. Na njih lahko opazimo Kirbyja, ki po zaslugi fotošopa svoj vsakdan preživlja skupaj z družino Kardashian.

Kirby fotografije, ki jih na družbenih omrežjih sicer deli Kendall Jenner, začini z obilico humorja – svojo “sestro” namreč spremlja na jahti, naslovnici revije, rojstnodnevni zabavi, večerji in še marsikje.

Sta si podobna?
Sta si podobna?

Profil, na katerem lahko najdemo 154 objav, ima kar 1,1 milijona sledilcev – oseba za njim zaenkrat še ni razkrila svoje prave identitete, glede na vse nasmehe, ki jih svojim sledilcem zariše na obraz, pa to nenazadnje niti ni pomembno.

Neverjetne fotografije moškega, ki se fotošopa na fotografije sester Kardashian, vam predstavljamo v galeriji. Če si želite ogledati še več zabavnih fotografij, kliknite tukaj.

Galerija: Kirby Jenner

Dodatne Informacije

Več informacij:
instagram.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.