fbpx

TOP 9: najbolj pričakovani blockbusterji letošnjega poletja 2019

TOP 9: najbolj pričakovani blockbusterji letošnjega poletja 2019

Ali v kratkem načrtujete obisk kina? Letos poleti v kinematografe prihaja cela vrsta odličnih filmov, ki si jih bo vsekakor vredno ogledati.

Kino se v poletnih mesecih lahko izkaže kot zatočišče pred sončnimi žarki, hkrati pa vam omogoča, da se sprostite ob dobrem filmu. Na srečo v kinematografe kmalu prihaja veliko število filmov, ki se utegnejo izkazati za prave uspešnice. Na katere komaj čakamo (pridejo tudi v kina po Sloveniji)?

Najbolj pričakovani blockbusterji letošnjega poletja 2019

9. 21 Bridges (21 Bridges, 2019)


Režiser Brian Kirk, ki je sodeloval pri ustvarjanju Igre prestolov, predstavlja film, v katerem si je glavno vlogo prislužil Chadwick Boseman. Slednjega najbolje poznamo kot Črnega panterja, tokrat pa ga bomo spremljali kot newyorškega detektiva.

8. Anabelle 3 (Anabelle Comes Home, 2019)

Demonologa Ed in Lorraine Warren Anabelle zakleneta v sobo, zapreta v stekleno omaro in jo blagoslovita. Nevarnosti pa s tem še ni konec, saj se zlobna lutka kmalu prebudi in si za tarčo izbere Warrenovo desetletno hči Judy in njene prijatelje.

7. Yesterday (Yesterday, 2019)

Mladi umetnik Jack Malik se čez noč znajde v svetu, v katerem slavna glasbena skupina The Beatles nikoli ni obstajala. Z izvajanjem njihovih pesmi in ob pomoči agentke Debre se povzpne do zvezd, ob tem pa se sprašuje, ali naj razkrije, da skladbe niso njegove.

6. Hitri in drzni: Hobbs in Shaw (Fast & Furious: Hobbs in Shaw, 2019)

Ustvarjalci franšize Hitri in drzni se niso odločili za nadaljevanje zgodbe, temveča preobrat. Njihov najnovejši film se namreč osredotoča na sovražnika Luka Hobbsa (Dwayne Johnson) in Deckarda Shawa (Jason Statham), ki morata v novi nalogi združiti moči.

5. Bilo je nekoč v Hollywoodu (Once Upon a Time … in Hollywood, 2019)

Se sprašujete, kaj nam v svojem devetem in hkrati predzadnjem filmu, polnem slavnih imen, pripravlja Quentin Tarantino? Predstavil nam bo zgodbo o nekdanjem zvezdniku televizijskih vesternov in njegovem dvojniku, ki se v zlati dobi Hollywooda želita uveljaviti v filmski industriji.

4. Strašljive zgodbe (Scary Stories to Tell in the Dark, 2019)

Alvin Schwartz je v letih 1981, 1984 in 1991 izdal tri zbirke strašljivih zgodb za otroke, ki jih je na velika platna prenesel André Øvredal. Film sicer sledi skupini najstnikov, ki si prizadevajo ugotoviti, zakaj v njihovem mestu prihaja do nenadnih in grozljivih smrti.

3. Spider-Man: Daleč od doma (Spider-Man: Far From Home, 2019)

Po filmu Maščevalci: Zaključek je tukaj že naslednji Marvelov projekt. Peter Parker se tokrat odpravi na šolski izlet v Evropo. Čeprav meni, da bo čas v Benetkah, Londonu in Parizu preživljal brezskrbno, pa ga na potovanju zmoti zlobni Mysterio.

2. Stuber: Divja vožnja (Stuber, 2019)

Stu je voznik Uberja, ki nekega dne kot ničkolikokrat prej pobere potnika. Za slednjega se kmalu izkaže, da je v bistvu policist, ki je na lovu za nevarnim morilcem. Nenadejano se znajde na najbolj nori pustolovščini svojega življenja.

1. Levji kralj (The Lion King, 2019)

Na filmska platna prihaja sodobna različica srčne živalske zgodbe, ki smo jo spoznali že leta 1994. Mlademu Simbi je glas posodil Donald Glover, Simbini prijateljici Nali Beyonce Knowles, njegovemu očetu Mufasi pa James Earl Jones.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.