fbpx

Neverjeten bazen, narejen iz ladijskega kontejnerja, ki je uporaben celo leto

Kanadsko podjetje je precej razburkalo strokovno javnost, ko je predstavilo bazen, ki za osnovo jemlje kar ladijski tovorni kontejner. A se tu z inovacijami na ustavijo. Bazen namreč lahko dobavijo z grelcem, ki mu vodo uspe ogrevati do neverjetnih 30 stopinj Celzija tudi pri zunanjih temperaturah do –10 stopinj Celzija. Ta lastnost naredi ta bazen uporaben skozi celo leto.

Za projektom stoji podjetje Modpools, ki je bazene načrtovalo tudi v smislu mobilnosti, kar pomeni, da se bazen da tudi preseliti.


Med drugimi inovativnimi rešitvami je tudi predelna stena, ki omogoča, da prostornino bazena zmanjšate in na primer v zimskih mesecih ustvarite ogrevan jacuzzi.

Bazen lahko s predelno steno spremenite v jacuzzi.
Bazen lahko s predelno steno spremenite v jacuzzi.

S pametno aplikacijo lahko upravljate temperaturo bazena, luči in masažne šobe. Seveda preprosto kar s svojim telefonom.

Grelec uspe vodo ogrevati do neverjetnih 30 stopinj celzija in s tem je bazen uporaben celo leto.
Grelec vodo ogreva do neverjetnih 30 stopinj Celzija in s tem je bazen uporaben celo leto.

Cena bazena se začne pri 24.715 evrih. Za več tehničnih in drugih informacij obiščite spodnjo povezavo.

Galerija slik: Neverjeten bazen iz ladijskega kontejnerja

Dodatne Informacije

Več informacij:
modpools.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.