fbpx

Nike Go FlyEase: superge, ki vam skočijo na nogo

"Prostoročne" superge

Foto: Nike

Nike letos navdušuje z izjemno inovacijo, s pomočjo katere bomo najhitreje in zares enostavno obuli čevlje. Tako so predstavili eno največjih novosti v svetu superg, Nike Go FlyEase, ki so seveda primerne za vse ljudi, hkrati pa so odlična rešitev tudi za invalidne osebe, ki ne morejo uporabljati rok.

Inovacija Nike Go FlyEase je nastala zahvaljujoč 24-letnemu Matthewu Walzerju, ki boleha za cerebralno paralizo. Ta je že leta 2012 poslal podjetju Nike pismo, kjer je zaprosil, da mu do popolne samostojnosti manjka le še čevelj, ki bi mu omogočal, da se obuje sam. Nike je na pismo reagiral in realiziral idejo o čevlju, ki se ga obuje prostoročno.

Nike Go FlyEase: “vstopi in pojdi”

Ko čevelj obujete, se celotna peta, vključno s podplatom, popolnoma prostoročno odpre. Superge so oblazinjenje in narejene iz lahke pene, zato je vsak korak lahkoten. Lahka tkanina v zgornjem delu ustvarja zračen, udoben občutek. Prekrivne plošče, ki niso šivane, dodajo trpežnost ter zagotavljajo dobro strukturo in stabilnost, gumijast podplat pa zagotavlja odličen oprijem.

via GIPHY

Čevelj se lahko naroči na uradni spletni strani nike.com, trenutno je razprodan, zato boste morali počakati, da bo nazaj na zalogi. Zanj boste morali odšteti 120 evrov.

 

Dodatne Informacije

nike.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!