fbpx

Nikoli ne boš zadovoljna: takšna je razlika, ko fant fotka dekle … in dekle fanta

Nikoli ne boš zadovoljna: takšna je razlika, ko fant fotka dekle ... in dekle fanta

Dobro poznan stereotip pravi, da moški podrobnostim, ko je govora o estetiki, posvečajo manj pozornosti kot ženske. No, očitno drži ... in TUKAJ JE DOKAZ!

Fantje, se vam je že kdaj zgodilo, da se je vaše dekle pritoževalo nad fotografijami, ki ste jih posneli? Naj vas potolažimo, da to ni nič nenavadnega. 🙂

Dekleta fotografiranje običajno jemljejo zelo resno. Prepričati se morajo, da jim je zagotovljena dobra svetloba, pozorna pa so tudi na zorni kot, izbiro pravega trenutka, pozo in še celo vrsto drugih stvari. Kljub temu, da posnamejo veliko število fotografij, le stežka najdejo tisto eno, ki jim ugaja.

Postopek fotografiranja je pri fantih nekoliko drugačen. Ko jim je zaupana naloga, da ustvarijo občudovanja vreden posnetek svoje ljubezni, se praviloma ne izkažejo najbolje. Posvečajo se predvsem temu, da svoje dekle ujamejo na ‘levi nogi’ in se nato nasmejijo ob burnih reakcijah.

Romantično fotografiranje: njene umetnine in njegove grozote
Romantično fotografiranje: njene umetnine in njegove grozote

Vse skupaj privede do tega, da fotografije, ki jih posnamejo dekleta, videti boljše kot tiste, ki so plod ustvarjanja fantov. V spodnji galeriji vam predstavljamo primere, ki to vsekakor potrjujejo.

Galerija: Takšna je razlika, ko fant fotka dekle … in dekle fanta

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.