NOONCHI omogoča, da telovadite kar med sedenjem v službi

Ste si za novo leto zadali zaobljubo, ki pravi, da se boste začeli redno ukvarjati s športom? Tudi v primeru, da nimate dovolj časa za obisk telovadnice, se vam ni potrebno bati. Vadbo lahko namreč opravite v službi.

Telovadni sistem NOONCHI vam omogoča, da trening opravite kar med sedenjem na stolu. Vadba, ki zajema raztezne vaje in vaje za moč, se lahko prične takoj, ko napravo pritrdite na pisarniški stol.

Izdelek, ki ga zaenkrat še ni na tržišču, se ponaša z ultralahko strukturo. Odlikujeta ga odpornostna pasova z dvema različnima stopnjama moči, ki ju je mogoče preprosto pripeti na jedro.

NOONCHI, ki je obenem tudi višinsko nastavljiv, bo poskrbel za mišice celotnega telesa. Ko bo na sporedu trening za noge, ga le snemite s stola in namestite pod vaša stopala.

Čeprav je težko verjeti, da bo vaš šef navdušen nad vašim novim načinom vadbe, pa vam bo vaše telo hvaležno. Projekt lahko sicer že podprete na Kickstarterju.

Galerija – NOONCHI omogoča, da telovadite kar med sedenjem v službi

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Lumipod: zastekljene kabine, postavljene v samo srce narave