fbpx

Nostradamus in Baba Vanga – temačne napovedi za leto 2022: tisti, ki se ne bodo navadili na virus bodo izumrli

Temne napovedi najbolj znanih vidcev prihodnosti!

Foto: montaza

V našem prostoru najbolj znana vidca prihodnosti - Baba Vanga in Nostradamus za leto 2022 napovedujeta temne čase. Njune napovedi pa se v določenih točkah prekrivajo. Tako Nostradamus kot Baba Vanga sta že v letu 2020 napovedala prihod virusa SARS-COV2. In prav z njim so povezane napovedi za leto 2022.

Oba vidca prihodnosti sta napovedala prihod korona virusa v letu 2020. Prav tako sta zadeva šokantno veliko napovedi v preteklosti. Za leto 2022 ne napovedujeta “lepih” dogodkov. Baba Vanga pa grozi z izmurtjem tistih, ki se niso navadili na virus.

Nostradamus – napovedi za leto 2022

Nostradamus za konec leta 2022 (14. december) napoveduje srečanje planeta z večjim kometom, ki mu sledijo ostanki in manjši delci, ki bodo razsvetljevali nebo v obliki asteroidne plohe. Sledile naj bi velike poplave, ki jih bo pozvročil morebitni cunami. Hkrati pa napoveduje tri dni teme po katerih naj bi zavladala tišina. Ta napoved uničenja v letu 2022 s strani meteorita, pa naj bi potrjevala tudi napoved 72 urne teme, ki mu bo sledil mir.

Ti dve prerokbi sta zelo zaskrbljujoči, ker sta med seboj neposredno povezani. Nostradamus v letu 2022 napoveduje tudi zlom finančnih trgov in inflacijo ameriškega dolarja, ki naj bi ušla izpod nadzora. In celo poudarja pomembnost naložb v zlatu in srebru. Ob trenutni situaciji na finančnih trgih se zdi tovrstna napoved izjemno grozeča, a hkrati tudi zelo realna.

Šokantno, a napoveduje tudi razpad Evropske unije. Kot je tudi pravilno napovedal Brexit. Pri trenutnih trenjih in nesoglasji držav članic ta scenarij ni nemogoč. Zaskrbljujoča je napoved eksplozije jedrske bombe, ki naj bi bila tako zelo močna, da naj bi prišlo do premika položaja Zemlje. Napovedane so velike migracije v Evropo. Nostradamus napoveduje, da bo sedemkrat toliko migracij kot običajno. Napoveduje, da bodo ti migranti naplavljeni na obalah Evrope. Tisti, ki bodo preživeli pa bodo zaprti. To sovpada s kampi za migrante na Lampedusi in grških otokih.

Francijo pa naj bi doletele največje naravne katastrofe v zgodovini. Tako poplave, požari, kot suša. Seveda to dogajanje ne bo omejeno le na Francijo. Po vsem svetu se po njegovih napovedih obeta tudi lakota. V letu 2022 naj bi se prebudili in si podredili človeško raso računalniki. Umetna inteligenca naj bi postala pametnejša od čoveka. S tem pa bo ogrožen obstoj človeštva.

Nostradamus za leto 2022 ne omenja virusa. Ga pa je pravilno napovedal.

Baba Vanga – napovedi za leto 2022

Zdi se, da se prva napoved Baba Vange za leto 2022 nanaša na pandemijo Covid-19 in navaja, da se bodo “ljudje navadili na nov virus”. Iz zapisov njenih vizij ni razvidno, ali bo to storjeno s cepljenjem ali naravno imunostjo. A vztraja, da se bodo ljudje na to »navadili«. A kljub temu napoveduje biblično izumrtje.

Foto Envato / So lahko cepiva odgovor na sev virusa COVID?

Interpretacija dopušča možnost, da bomo ljudje uspešno zajezili širjenje virusa s pomočjo cepljenja ter da bodo cepljeni preživeli. Torej tisti, ki se bodo na virus navadili. Napoved pa je tudi izjemno črna in napoveduje katastrofalno izumrtje. Cepljenega svetovnega prebivalstva je še vedno zelo malo oziroma je večina necepljena. Do konca leta 2022 pa bo cepljenih slabih 40 odstotkov svetovnega prebivalstva.

Vse skupaj lahko pomeni tudi pojav novega seva ali celo novega virusa ob Covid-19, ki bo svetu prinesel katastrofo. Na kar opozarjajo tudi znanstveniki, ki trdijo, da virus ne slabi kot je bilo pričakovano. Če virus postane isto smrtonosen kot je originalni virus SARS – lahko slednje pomeni 8 odstotno smrtnost. In če obdrži virulentnost – torej nalezljivost – bo to vsekakor ena največjih katastrof v zgodovini. Glede na število mutacij pa je to zelo, zelo verjetno. To bi sovpadalo z napovedmi Babe Vange.

Kaj točno je videla Baba Vanga, bo pokazal čas. A glede na njene res pravilne napovedi v preteklosti, se vse skupaj zdi zelo verjetno! In zelo zastrašujoče.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!