fbpx

Forest Home: pravljična hiša v Gorskem kotarju, kjer bi lahko preživeli celo zimo

Foto: booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

Bivanje v lesenih hišah in kočah, ki se nahajajo sredi neokrnjene narave Gorskega kotarja, so uresničitev sanj za vsakogar, ki si želijo pobegniti od vsakdana. Gorski kotar skrivata čudovite naravne bisere, ki bi jih moral vsak obiskati vsaj enkrat v življenju.

Dnevno sobo, jedilnico in kuhinjo povezuje odprt prostor, v katerem prevladuje kamin, ki vas bo grel v mrzlih zimskih dneh in nočeh. Kopalnice in wellnes imajo talno gretje. Poleg čudovite, stilsko urejene notranjosti vas bodo še posebej očarale velike steklene stene, ki vam omogočajo, da skoraj iz vsakega vogala uživate v čudovitem pogledu na gozd, ki obdaja hišo.

Enako čarobno ima tudi zunanjost, ki jo sestavljata pokrit zunanji žar, na voljo pa sta tudi zimski vrt in masažna kad. Čeprav te hiše ne bi zapustili več dni, se splača raziskati okolico, v kateri se nahaja kanjon Kamačnik, Zeleni vir, park-gozd Japlenški vrh, Fužine…

Bivanje v tej luksuzni koči seveda ima svojo ceno. Ni pa prepovedano fantazirati. Zato pokukajte v to čarobno hišo ter rezervirajte termin.

Dodatne Informacije

Forest Home

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!