fbpx

Nova Apple Watch Series 8 in nova Apple Watch SE

Najbolj univerzalna pametna ura

Foto: Apple

Če iščete najbolj univerzalno pametno uro na svetu in ste tudi lastnik pametnega telefona iPhone, potem nima posebnega pomena razmišljati dvakrat. Tudi letošnja "serija" ur Apple ne razočara.

Linija “Series” se zdaj nadaljuje z Apple Watch Series 8. Torej že kar 8 generacijo. Ura nadaljuje relativno isto formulo kot prejšnji modeli, vendar ima dodan temperaturni senzor, zaznavanje nesreč, način nizke porabe za daljšo ročnost baterije.

Foto: Apple
Apple Watch Series 8 je na voljo v ohišjih iz aluminija in nerjavečega jekla ter v dveh velikostih, 41 mm in 45 mm, in je združljiva z vsemi pasovi. Barve aluminijastega ohišja za Apple Watch Series 8 vključujejo zvezdno svetlobo, polnočno, srebrno in (PRODUCT)RED, medtem ko ohišje iz nerjavečega jekla ponuja srebrno, grafitno in zlato. Z Apple Watch “Studio” lahko Apple Watch Series 8 združite s katerim koli razpoložljivim pasom v isti zbirki. Kar pomeni večjo “modno” indivdualizacijo same ure.

Apple Watch SE – nizkocenovna ura, ki pa nikakor ni slaba

Foto: Apple
Nova ura Apple Watch SE ponuja napredne funkcije po novi nizki ceni in je odličen način za uporabnike, da začnejo svoje potovanje z Apple Watch, jo uporabljajo z družinsko nastavitvijo ali obdarijo svoje ljubljene. Zmogljive nadgradnje vključujejo napredni dvojedrni procesor S8 SiP, isti procesor, kot je v Apple Watch Series 8 in Apple Watch Ultra, zaradi česar je 20 odstotkov hitrejši od prejšnje generacije.

Najbolj prodajane pametne ure Apple Watch pri spletnih trgovich ta hip

Znižano za 22,00 EUR1. Najbolje prodajan
Apple Watch SE (2. Generation) (GPS, 40mm) Smartwatch...
Apple Watch SE (2. Generation) (GPS, 40mm) Smartwatch...
Anrufe annehmen und Textnachrichten beantworten vom Handgelenk aus; Bis zu 20 % schneller als die...
299,00 EUR −22,00 EUR 277,00 EUR
2. Najbolje prodajan
Apple Watch Series 7 (GPS, 45mm) Smartwatch -...
Apple Watch Series 7 (GPS, 45mm) Smartwatch -...
Miss den Sauerstoffgehalt in deinem Blut mit einem leistungsstarken Sensor und einer App; Mach ein...
3. Najbolje prodajan
Apple Watch Ultra (GPS + Cellular, 49mm) Smartwatch...
Apple Watch Ultra (GPS + Cellular, 49mm) Smartwatch...
Das größte und hellste Apple Watch Display für bessere Lesbarkeit bei allen Bedingungen
999,00 EUR

Zadnja posodobitev 2022-11-22 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Apple Watch SE ohranja enako zasnovo ohišja, vendar ima preoblikovano ujemajoče se zadnje ohišje iz najlonskega kompozitnega materiala, zaradi česar je lažja kot kdaj koli prej. Z watchOS 9 lahko uporabniki Apple Watch SE uživajo v prednostih nove aplikacije Compass poleg izboljšanih funkcij za fitnes in dobro počutje. Apple Watch SE bo na voljo v aluminijastih ohišjih 40 mm in 44 mm, v polnočnem, starlight in srebrnem zaključku in je združljiva z vsemi pasovi.

Cene in dobavljivost

Apple Watch Series 8 se začne pri 399 $ (ZDA), Apple Watch SE pa se začne pri 249 $ (ZDA). Cene za Evropo v času pisanja še niso znane.

Dodatne Informacije

apple.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!