fbpx

Ta dva dneva v septembru prinašata težave za vsa horoskopska znamenja

Foto: envato

Vsak mesec ima nekaj dni, ko položaj planetov prinaša težave astrološkim znamenjem. Septembra pa bosta takšna samo dva dneva, ko bodo planeti v vaše življenje prinesli različna trenja.

Bodite pozorni nanje, saj bodo negativno vplivali na vas.

10. september – ko se začne se retrogradni Merkur

Medtem ko se Merkur giblje v nasprotni smeri, vas čakajo različne težave na področju kariere, posla in financ. Trajale bodo do 2. oktobra, posebno pozornost velja nameniti prehodnemu dnevu, 10. septembru.

Ker je Merkur planet komunikacije, so v prihodnjem obdobju možni nesporazumi, širjenje govoric in neresnic. Zaupajte samo preverjenim dejstvom. 10. septembra ni priporočljivo iti na pot ali investirati denarja.

Morda je najbolje ta dva dni ostati v postelji. Foto: Alexandra Gorn / Unsplash

Na ta dan se bo zgodil še en negativen dogodek – polna luna v znamenju rib. To je zelo neugodna situacija, ki ustvarja notranje neravnovesje. Na ta dan bo zelo težko delati in doseči kakršenkoli dogovor.

Globoko vdihnite, jutri bo vse bolje.

26. september – ko je Merkur v konjunkciji z Venero

Drugi težavni dan bo minil pod okriljem aspekta med Merkurjem in Venero. Ko se planeta nahajata na isti strani Zemlje, bo to povzročilo velike težave na vseh področjih življenja.

Na ta dan bodo mnogi izgubili željo in voljo do dela, napredka, ustvarjanja. Pogosteje se bo razvila apatija in depresija.

Še enkrat globoko vdihnite, jutri bo bolje.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.