fbpx

Nova dišava Yves Saint Laurent: Black Opium (2021)

Eau De Parfum Extreme

Foto: YSL
Zadnjič posodobljeno:

Ekstremno senzualan. Ekstremno ženstven. Ekstremno vznemirljiv. To je vonj, v katerega se boste nemudoma zaljubili. Brez njega ne boste več mogli, z njim pa se boste drznili biti drugačni. Black Opium je sveti gral za ljubitelje parfuma. Pridite na zabavo v sledeh volnja, ki je tako neverjetno dolgotrajen, da vas bo spremljal do zore – in pozneje. Ker prinaša še več, več, kot lahko pričakujete od ikone YSL Beauty.

Vonj – izjemna črna odvisnost do skrajnosti

Z vonjem Black Opium Eau De Parfum Extreme se uporniška ikona YSL Beauty vrača k svojim globokim temnim koreninam. Kontrast črne in bele originalne parfumske vode je bil skrajno napet. Ekstra črna kava. Ultra beli cvetovi. Brez popuščanja. Brez omejitev.

Pridih ekstra črne kave

Aroma sveže kave iz espresso aparata. Naval čiste energije, ujet neposredno v stekleničko in na novo izumljen kot dišavna nota izključno za YSL BEAUTY. V dišavi Black Opium Eau De Parfum Extreme prepoznavna poživljajoča nota parfumske vode zavzame temnejšo in trdnejšo držo, ki jo okrepi polna grenkoba črnega kakava.

Foto. YSL

Globok pačuli

Pravo bistvo rock chic popolnoma spremeni to novo različico. Pačuli, skrivna moč dišave Black Opium Eau De Parfum Extreme, doda svojo žametno-lesno globino in neverjetno dolgo življenjsko dobo značilni kavni noti te dišave.

Črna vanilija

Ta dragoceni strok je bil dvignjen na novo raven v dišavi Black Opium Eau De Parfum Extreme, v kateri izvleček burbonske vanilije z Madagaskarja razkriva globoke, skrivnostne, tople vibracije s čudovitimi balzamičnimi toni. Nočna paleta črne kave, temne čokolade in temnega vodnega pačulija je na črni strani.

Foto: YSL

Beli cvetovi

Kot žarek svetlobe, ki seka v srce teme, v vonju Black Opium Eau De Parfum Extreme ponoči cveti jasmin. Sodoben pristop k cvetu, zasnovan za YSL Beauty, z namenom poudariti njegove najsvetlejše in sveže tone cvetnih listov, dragoceni super jasminov izvleček iz Indije dvigne sijaj dišave na novo raven. Kot sostorilec, ki diši po pomarančnih cvetovih, poveča omamno moč cvetlične note.

Bleščeče sadje

Zgornje note sočne hruške, sladke mandarine in energične limone osvežijo vonj. Ker noč ni nikoli bolj seksi kot takrat, ko je prisoten dih bleščic. Izjemno neustavljiv. Izjemno pogumen. Izjemno intenziven.

Posebej pripravljene naravne sestavine

Zahvaljujoč dejstvu, da sta v YSL ekstremna drznost in ekstremni luksuz dve plati istega rocka, Black Opium Eau De Parfum Extreme prinaša odmerek glamurja z dvema fantastičnima naravnima sestavinama, narejenima za to znamko.

Super izvleček španskega jasmina iz Indije

Jasmin, majhen cvet v obliki zvezde z veliko osebnostjo, je utelešenje ženskosti. Izvleček super jasmina, narejen za YSL Beauty, diši kot svež cvet. Drobne cvetove, ki jih ženske ročno naberejo ob zori, izvlečejo lokalno, da dobijo dišeč vosek: rastlinski material. Rastlinski material jasmina se nato macerira v alkoholu za optimalno trajanje, ki ga določi parfumer. Ta zelo natančen postopek ohranja najbolj hlapne note sestavine in daje bolj svež, navpičen in harmoničen cvetlični profil, ki je najbolj podoben vonju rože v naravi.

Foto. YSL

Izvleček bourbonske vanilije, proizveden na trajnosten način na Madagaskarju

Če mislite, da je vanilija nekaj povsem običajnega, še niste srečali prave vanilije. Dragoceni strok burbonske vanilije izžareva čutno teksturirane vidike, ki jih v celoti prenaša vrhunski izvleček, narejen za YSL Beauty. To dragoceno sestavino, uporabljeno v Black Opium Eau De Parfum Extreme, pridobijo z ekstrakcijo strokov z uporabo superkritičnih tekočin. S tem postopkom nastane ekstrakt, ki je izjemno zvest vonju surovine, razredčene z alkoholom.

Steklenička – objemi bleščice

Je lahko parfum seksi? Seveda, izjemno!. Še posebej, ko je celota prekrita s črnimi bleščicami. Z dišavo Black Opium Eau De Parfum Extreme se legendarna dišava BLACK OPIUM prepusti glamuroznemu pretiravanju v popolnoma črnem, bleščečem videzu. Popolnoma prekrit z dekadentnim sijajem, dizajn odraža intenzivnost vonja, ki ga vsebuje.

Stopite v ekstremnost z Zoe Kravitz

Bolj drzna in bolj seksi kot kdajkoli prej, junakinja dišav BLACK OPIUM, Zoë Kravitz popelje to dišavo na novo raven zahvaljujoč inovativni novi kampanji, ki jo je vodil režiser Jodeb. Video, napolnjen z energijo računalniških iger, je potopitev v digitalni svet dišav BLACK OPIUM, na meji med organskim in virtualnim, kjer je parfumska voda BLACK OPIUM prikazana kot igra – Iskanje grala.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.