fbpx

Nova kolekcija potovalnih torb po navdihu Wesa Andersona

Nova kolekcija potovalnik torb

Nedvomno so filmi Wesa Andersona nekaj posebnega. Vsak film poleg odlične igralske zasedbe, ki v večini ostaja zvesta iznajdljivemu režiserju, vključuje tudi številne nepozabne barvite prizore, ki jih spremlja premišljena glasba. Prava paša za oči so tudi različni ikonični predmeti, ki jih režiser odlično vpelje v zgodbo svojega filma. Med omenjene predmete sodi tudi nova kolekcija potovalnih torb, ki je nastala po navdihu znamenitega filma The Darjeeling Limited.

Če ste si že ogledali znano komedijo The Darjeeling Limited režiserja Wesa Andersona iz leta 2007, ste verjetno v filmu opazili tudi potovalke in torbe, s katerimi glavni liki potujejo skozi Indijo. Usnjene torbe z igrivimi safari motivi sedaj ne bodo več le del rekvizitov, ki so jih takrat po meri oblikovali za film oblikovali pri modni hiši Louis Vuitton. Italjanski finančni odvetnik iz Benetk in Wesov Andersonov oboževalec Alberto Favaretto, je dobil briljantno idejo in ustvaril svoj lasten set potovalnih torb po dostopnejši ceni.

Favaretto je tako leta 2013 razvil svojo blagovno znamko pod imenom Very Troubled Child, ki se nanaša na še en dobro poznan Andersonov film, Moonrise Kingdom. Poleg kolekcije potovalnih torb iz filma The Darjeeling Limited, se na spletni strani najde tudi veliko drugih izdelkov navdihnjenih po uspešnicah Wesa Andersona, med drugim tudi po navdihu 4-kratnega zmagovalca na letošnjih oskarjih, The Grand Budapest Hotel. V galeriji vam je že na voljo nova kolekcija potovalk in torb za potovanja po navdihu filma The Darjeeling Limited.

Dodatne Informacije

Več informacij:
etsy.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.