Nova Škoda Rapid (2017) – nove mišice za osveženega Rapida

Nova Škoda Rapid (2017)

Tudi nova Škoda Rapid (2017) prihaja v Ženevo. Nedavno je Škoda pokazala prenovljeno Octavio in Citigo, zdaj pa je razkrila še prenovljenega Rapida, ki je dobil nov litrski stroj.

Nova Škoda Rapid (2017) oblikovno odstopa od večje sestre Škode Octavia. Motorni paleti se pridružuje litrski agregat. Na novo so oblikovali sprednji odbijač, pri različic Spaceback so povečali zadnje steklo, posodobili so mu žaromete spredaj, ki so lahko opremljeni z bi-xenonsko tehniko za osenčene in dolge žaromete ter tehniko LED za dnevne luči. V notranjosti so prenovili instrumentalno ploščo in reže za prezračevanje.

Nova Škoda Rapid se ni vrgla po Octavii.
Nova Škoda Rapid se ni vrgla po Octavii.

Potniki se bodo lahko povezali s spletom, na daljavo pa bomo lahko preverjali napolnjenost rezervoarja za gorivo, ali je vozilo zaklenjeno, so zaprta stekla … Med varnostnimi pripomočki pri Škodi Rapid med drugim najdemo sistem za samodejno zaviranje v sili pri nizkih hitrostih.

PREBERITE ŠE: Nova Škoda Citigo (2017) – Škodinega drobižka zdaj dobite z dežnikom

Na izbiro bodo trije bencinski in dva dizelska agregata z razponom moči med 95 in 125 KM (70 do 92 kW). Nov je litrski turbobencinski trivaljnik, pri katerem boste lahko izbirali med 95 in 110 KM (70 in 81 kW).

Galerija – nova Škoda Rapid (2017):

Dodatne Informacije

Več informacij:
skoda.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
INKA Mercedes-Benz AMG G63 – luksuzna neprebojna limuzina za diktatorje