fbpx

Citypark prireja 1. sejem rabljene smučarske opreme

Foto: Shutterstock

Ste že pripravljeni na smučarsko sezono? Še ne? Kar brez skrbi. Po smučarsko opremo se odpravite na sejem rabljene smučarske opreme v BTC-ju. Citypark ga v sodelovanju s Hervisom prireja prvič in ne gre ga zamuditi.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
BTC, parkirišče ob Šmartinski (bivši Hervis outlet)
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
brezplačno

Še malo in zapadle bodo prve snežinke. Teh so najbolj veselijo najmlajši, ki se, ko sneg pobeli bregove, podajo na smučanje, sankanje in kepanje, pa tudi sneženi možje takrat zrastejo kot gobe po dežju. Če smučarske opreme še nimate, pa z veseljem kupite tudi rabljeno, se v soboto in nedeljo 10. in 11. decembra med 9. in 17. uro podajte v BTC, kjer Citypark in Hervis organizirata prvi smučarski sejem rabljene opreme.

Pripravite se na snežne strmine! Foto: Shutterstock
Pripravite se na snežne strmine! (Foto: Shutterstock)

PREBERITE ŠE: Svetovni dan snega v Planici 2017 vabi

V tem vikendu boste lahko rabljeno zimsko športno in smučarsko opremo izbirali na parkirišču ob Šmartinski cesti, kjer je bil nekoč Hervisov outlet. Z ugodnimi cenami rabljenih smuči, smučarskih čevljev, palic, smučarskih oblačil in še česa želita organizatorja vsem željnim zimskih radosti olajšati vstop v zimsko sezono. V Hervisu bo v času sejma veljal tudi ekskluzivni sejemski popust za nakup nove smučarske opreme. Sejem bo postal tradicionalen, še napovedujejo organizatorji, ki že nestrpno pričakujejo vaš obisk.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!