Odprta kuhna se vrača 23. marca

V petek, 23. marca, bo z otvoritvenim dogodkom na Pogačarjevem trgu v Ljubljani v šesto sezono vstopila Odprta kuhna, brez katere si petkov v mestu sploh ne predstavljamo več. Priljubljena kulinarična tržnica bo letos dobrojedcem iz domačih in tujih logov, ki jih je vedno več, postregla z rekordno ponudbo, ki jo bo obogatilo več kot 15 novih ponudnikov.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Pogačarjev trg, Ljubljana

Organizator

Odprta kuhna

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Vstop je prost.

“Odprta kuhna diši po radosti, prijateljstvu in veselju do življenja, ki ga bomo tudi v šesti sezoni skupaj s približno 80 različnimi ponudniki vse do pozne jeseni rade volje trosili po Sloveniji,« pravi Alma Kochavy, vodja projekta, in vabi k spremljanju spletne strani odprtakuhna.si za vse aktualne informacije.

Odprta kuhna "združuje najboljše slovenske chefe in gurmanske guruje na čudoviti al fresco lokaciji".
Odprta kuhna “združuje najboljše slovenske chefe in gurmanske guruje na čudoviti al fresco lokaciji”.

Odprta kuhna bo letos ponovno gostovala tudi v drugih slovenskih mestih. Prvo bo na vrsti Celje, in sicer v soboto, 31. marca. Sledilo bo gostovanje v Kopru v soboto, 21. aprila, prvi letošnji obisk Nove Gorice pa Odprta kuhna načrtuje v sredo, 25. aprila. Po lanski uspešni premieri se Odprta kuhna letos vrača tudi na Ptuj, kjer se bo kulinarična karavana prvič ustavila v soboto, 12. maja.

Dobrodošli in dober tek!
Dobrodošli in dober tek!

Dodatne Informacije

Več informacij:
odprtakuhna.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
LJFW 2020: prihaja nova modna sezona!