fbpx

OKU Ibiza: boho-chic hotel za prave hedoniste

Foto: Booking.com

Petzvezdični hotel na Ibizi, ki ponuja pravo zenovsko doživetje - OKU Ibiza.

Že samo ime hotela OKU Ibiza nas opozarja na čuječnosti in spokojni koncept hotela. Beseda OKU v japonščini namreč označuje koncept življenja, ki se osredotoča na »notranjost nas samih«. In prav ta beseda fantastično ponazarja vizijo petzvezdičnega hotela na obali Ibize. Tu, ob robu zaliva Cala Gracio, je namreč vse v znamenju spokojnosti in dobrega počutja.

Foto: BookFoto: Booking.coming.com

Hotel predstavlja odklon od stereotipov, povezanih z Ibizo kot otokom zabav. Čeprav se nahaja v znamenitem San Antoniu, mestu zabav, je ves koncept hotela osredotočen na dobro počutje, trajnostno oblikovanje, joga programe in lokalno pridelano hrano. Tu so brezplačni jutranji tečaje vinyase, trajnostne nege obraza in boho-chic notranjost, pa z japonsko kulinariko navdahnjene restavracije in dih jemajoč bazen, namenjen le odraslim.

Hotel OKU Ibiza

Hotel OKU Ibiza se lahko pohvali s 184 sobami in apartmaji , ki se z zastekljeno stranjo spogledujejo z okoliško naravo in sončnimi žarki. Vsak detajl je skrbno premišljen, oprema skrbno izbrana. Izbirate lahko med sobami na strehi z zasebno teraso s pogledom na hribe ali sobami z bazenom z neposrednim dostopom do skupnega bazena v pritličju.

V sklopu OKU Ibiza se sicer nahajata dva hotela: “družinska” različica za goste z otroki in večji bazen samo za odrasle, ki je eden največjih bazenov na Ibizi. 50-metrski bazen, s še bolj impresivnim DJ-odrom na skrajnem koncu, je res prava paša za oči, tudi med nehotelskimi gosti.

Za zajtrk vas razvajajo s hranljivimi sestavinami v skledah, ob večerih pa z japonskimi krožniki in svetlobo zahajajočega sonca. Hrana v OKU je trajnostno pridobljena in navdihnjena z japonsko kulinariko. V sklopu hotela sta dve restavraciji. Kima ponuja sproščene sredozemske jedi od zajtrka do celodnevnega menija za kosilo. Restavracija OKU pa ponuja vrhunske jedi z japonskim navdihom izključno v času večerje.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.