fbpx

OnePlus Watch: prva pametna ura OnePlus, zaradi katere se velikim tresejo hlače

OnePlus je predstavil svojo prvo pametno uro OnePlus Watch, ki ponuja izjemno razmerje med ceno in vrednostjo. To je ura, ki se je morajo bati tudi veliki!

Odkar je Apple predstavil svojo prvo nosljivo napravo, se proizvajalci elektronike trudijo, da bi dobili svoj kos pogače pametnih ur. Nekateri, kot je Garmin, so bili v svojih prizadevanjih plodnejši, celo uspeli so si oblikovati svojo posebno nišo. Drugi pa so se izkazali za precej manj uspešne, saj so predstavili izdelke, ki so v veliki meri slabši od sicer nespornih Applovih pametnih ur. Vsaj do zdaj.

Spoznajte OnePlus Watch, OnePlusov prvi prodor na trg pametnih ur, ki je opremljen s številnimi čudovitimi funkcijami. Na primer, ponuja 14-dnevno življenjsko dobo baterije z do petdnevnim nadzorom kisika v krvi in s kar 25 urami neprekinjenega sledenja vadbi. A to še ni vse – zahvaljujoč sistemu Warp Charge lahko baterijo za teden dni napolnite v samo 20 minutah.

Kar zadeva specifikacije, je OnePlus Watch kljub ugodni ceni z 1 GB RAM-a, 4 GB vgrajenega pomnilnika in 110 prednaloženimi načini vadbe ter podporo za Wi-Fi, Bluetooth in GPS, presenetljivo konkurenčna. Srce ure je nameščeno v vodoodpornem ohišju (IP68) iz nerjavečega jekla in ima 1,39-palčni OLED-zaslon iz safirnega stekla z ločljivostjo 326 ppi.

Pametna ura OnePlus Watch bo na voljo od 14. aprila za 159 evrov.

Dodatne Informacije

oneplus.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!