Oskarji: igralci in režiserji, ki presenetljivo (še) niso prejeli oskarja

Obstaja kar precej zajeten seznam igralcev, režiserjev in ostalih delavcev v filmski industriji, za katere smo trdno prepričani, da so oskarja osvojili. No, naj vam zaupamo, da temu ni tako. Nekateri izmed teh so bili sicer večkrat nominirani, nekateri pa, tragično, sploh ne. Poglejte si te igralce in režiserje, ki nekako (še) niso dobili oskarja. Presenečeni boste, kdo vse se je znašel med njimi.

Ni dvoma, da so oskarji pomanjkljivi. Zakaj? Včasih namreč filme ali pa posameznike, ki si nedvomno zaslužijo oskarja, preprosto spregledajo. To so filmi, ki očitno ne dvigajo dovolj prahu, zato ostanejo neopaženi in nepriznani, potolažijo pa se lahko z nominacijo iz usmiljenja. Ali pa jih sploh ne nominirajo. Še huje pa je, da te prestižne filmske nagrade po možnosti potem domov odnesejo nič kaj posebni ali pa celo grozni filmi. Kaj bodo prinesli današnji oskarji, oskarji 2017, in kdo bo imel čast, da domov odnese zlati kipec, bomo videli v zgodnjih jutranjih urah.

PREBERITE ŠE: Oskarji: Vse dobitnice oskarja za glavno žensko vlogo od leta 1927 do danes

Galerija – igralci in režiserji, ki (še) niso prejeli oskarja

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Peta sezona serije La Casa De Papel (Money Heist, 2021) se vrača septembra – oglejte si “teaser”